Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • a pathetic tuesday...
    Sunday, May 2, 2010 | 3 Comments

    yaarhhh!!! aku sebenarnye xnak menulis pasal benda nih tapi....nak tulis jugak la..merujuk kepada tajuk di atas, aku memg sedih sangat hari selasa yg lepas..walaupun dah beberapa hari yg lepas tapi aku still ingat lagi..hari selasa yg teruk tu bermula apabila aku melangkah ke sekolah..tolong jangan bace kalo korg anggap ni entry bodoh!

    as usual aku sampai kat sekolah around pukul 7..hari tu aku pakai baju pj coz ader pj..tapi aku tengok kengkawan aku sumer xpakai baju pj..cuma aku..ingat nak ajak niza teman tukar baju tapi dia xsampai lagi..aku tengok jam...jam tu bergerak dan makin lama jam tu menunjukkan pukul 7.40 pagi..dah sah2 niza xdatang sekola..

    aku pehh gila arr..sebab ari ni aku nak test roket air dengan dia...tapi dia xdtg..aku xtaula dia sakit betul2 atau memain coz tiap2 minggu mesti ade hari dia xdtg..enough with that, aku kena dok sorg..nasib baikla ain farhana, miza, bila , dila dengan pikah borak/tegur2 aku...serius kalo x memg bosan gile babe...

    pastu abis sekola kena gi solat pulak..pastu aku kena pergi surau mengangkut roket air dengan telekung campur baju tshirt..uihh agak penat membawa barang2 itu..nasib baik ain setia temankan aku dan bagi semangat kat aku..

    then, Alhamdulillah roket aku menjadi..pastu ape lagi, bergegas-gegas aku masuk kelas abu kasim...kalo lambat ade yg kena halau dok luar..

    pastu kasim bagi kuar awal...aku pun gi pondok telefon sebab nak tepon bapak aku..kbetulan bapak aku lmbat angkat..kawan aku plak yg menunggu giliran dah emo2..kau pehal nak emo2??pehh sakit ati aku..rasa cam nak tumbuk2 dia...jangan ko ingat ko pandai aku xleh nak maki kau...jangan ko igt ko baik xmencarut org suka perangai emo ko???hahaaha sorry la weh...ko ingat ko pandai org respect kat ko?hehe jangan perasan ok..ko tau x aku dahla kesepian hari tu..ko nak menambah sakit ati aku...lu jangan sampai gua ***** kan lu...

    jangan ingat org macam aku xleh belasah ko..
    jangan ingat org mcm aku xley kalahkan ko dlm exam..
    setakat kau tu bila2 masa aku boleh kalahkan..
    jangan igt cikgu suka ko budak2 suka kat ko jugak...
    sedarla weih..hidup sementara..
    belajar respek kat org lain
    jgn pikir pasal diri sendiri
    dan jangan igt aku xley nak bunuh ko..
    cuma aku ade iman lagi..
    jangan ingat org muka innocent xleh mencuri..
    jangan igt org muka pencuri tu xley jadi org yg alim
    pikir2lah eh..

    aku igt nak mara niza..tapi dia bwk nasi goreng udang plak hari rabu..cam tau2 je nak sejukkan hati aku ni..susah nak marah niza..sebab dia baik..of course she is one of my best friend...

    Labels:

    Blogger ana_zara said...

    haha.. senangnye nk pujuk.. nasi goreng udang.. haha

     
    Blogger Frodo Baggins said...

    nasi goreng udang? phewwwww..
    sepak jer org yg emo x sabar ni.

    wooohaaa! bg jurus sikit. kekekek


    >>__<<

     
    Blogger aku junsu said...

    ana_zara:haha..senang kan..

    frodo:jurus ape nak bg...jurus pelangi haha..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu