Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • perang besar di facebook-tak de privasi
    Saturday, May 15, 2010 | 5 Comments

    hoho memang internet bawa banyak keburukan dan kebaikan...akhir2 ni dah berlaku perang besar kat facebook di antara budak2 form5 sekolah aku..diaorang dah buat banyak page untuk bergaduh..wahai kawan2 ku semua...janganla gaduh2...lagipun nak exam ni...

    aku xjoin mana2 group....sebab semua group pun ada salah ada betulnya..kalau aku join nanti buat dosa je..ngumpat2 org...aishh..xnak ulas pape lar..lagipun aku xde kene ngena dalam masalah diaorg tu...

    antara page2 yg ditubuhkan ialah...
    ~kami benci budak lelaki 5 gamma
    ~anak h*sy*m anak langkau
    ~kami benci budak lelaki 5 beta

    hoho keadaan sekrg memg panas dkt fcbook..tunggu naik sekolah ni memg meletop perang...perang besar lah..harap2 xde yg kena masuk bilik displin nanti...nasib baik aku budak kelas alfa..budak2 alfa terus fokus dengan exam ye..kita kena realisasikan impian mak bapak kita~

    jeles lak dengar senior aku dpt gi luar negara..kak nadzirah zahidah memg hebatla...akak terbaik!! semoga kita dapat jumpa nanti sebagai seorg doktor haha...tinggi betul cita2 ku..doakan ye kawan2..

    haa..ni aku xsuka..aku dah tak de privasi!!!!arrrr..bilik aku dimasuki sesuka hati masa aku xde kat umah..hoho ni memg aku paling xsuka..walaupn family aku yg masuk..tapi aku still xsuka org masuk bilik aku tanpa kebenaran...aku rasa aku kena kunci bilik aku..nasib baik barang2 dari korea aku xdiusik..hihi

    esok hari guru..nak beli hadiah~

    Labels:

    Blogger Amir said...

    macam2 la sekarang ni....
    x suka sangat facebook skg ni.
    dah x relevan.

     
    Blogger Kasih Ain said...

    pasni fokus utk exam yer...
    gud luck~~

     
    Blogger aku junsu said...

    amir: betul2..tapi fcbook ada gak kebaikan nye..

    kasih ain: ok2..akan terus berusaha..(^_^)

     
    Blogger aku zaty said...

    ehh kami benci budak lelaki 5 beta pun ade ke?

     
    Blogger aku junsu said...

    dah dibubarkan..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu