Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • LuahAn hAtI sI sEwel~siLa teNgkan oTak anDa jIka hendak MemBaCa.
    Tuesday, June 8, 2010 | 2 Comments

    SELAMAT MALAM.

    Terima kasih kerana anda sudi menjenguk blog ini...
    Aku selaku pemilik blog ini amat sibuk dan sudah lama xmenulis di sini..well aku xde masa nak blogwalking sebab dah sebulan aku exam...and finally the exam finished!!!

    Seriously I'm  not satisfy with my exam...banyak lagi yg harus di touch up..wooh I feel like dying sometimes because of this "hell year"/"sweet year" lol..whatever...aku hrp SPM habis cepat and I don't want to go to school anymore next year..Can't think about going back to school...(malu babe)

    Well, I think this year is my toughest year....kadang2 aku pikir baik aku tutup blog ni..tapi bila pikir balik....sayang sebab there is so much things in this blog that I've been written..
    Now I still here..writing about myself..don't care about what people say lor..My life is my life...

    Ape yg aku merepek..sorry if English aku teruk..(well xsuka xyah baca)
     
    Sebenarnya banyak benda bersarang kat fikiran aku...(aku rasa nak berkias la..abaikan jika xphm)

    hidup aku umpama permukaan bulan....kadang2 berlubang,kadang2 rata..
    aku melalui hari2 ku seperti makan pau..macam2 perasa...
    akhir2 ni aku sentiasa menjadi pungguk....tapi malangnya...bulan yg aku tunggu mengacah aku...kejap nak timbul kejap tak....aku rasa mcm nak tinggalkan bulan tapi bulan tu terlalu menarik..walaupun sebenarnya xcantik mana pun...
    kadang2 aku rasa aku ni anak dirumah yg ditirikan tapi hakikatnya aku anak emas yg ditatang tanpa aku merasai ditatang..erm....huh^^!!
    mak2 tiri aku nmpaknye ambik berat pada aku..tapi kenapa aku  menyusahkan diri menjadi cinderella yg dipaksa melakukan kerja2 berat...
    entahla...aku rasa aku terpaksa belajar lagi dari cikgu tapai coz aku kan anak murid dia..aku cuba menghasilkan tapai yg terbaik dari ladang tapi masih tak berjaya...aku akan terus mencuba..
    ya..aku kan generasi tapai...tapai yg terhebat..

    well..aku xkisah kalau ada org mencarut baca entry ni...aku xkisah..tapi kalo boleh komen2 lah ye..

    SAMPAI BERTEMU LAGI...DARI:
    AKU JUNSU@ANISHEEJUN@ANIS ZAHORIN@JONGSONG@ANIS@NISA@UNNI(to my younger sister)@DONGSAENG(to my lovely sister)@AKAK

    atau nama sebenar...anisah zahorin..

    Labels:

    Blogger aku zaty said...

    haha!
    tergelak aku bace karya ko nie..
    anta la masok majalah skola nty..

    babe, rilex2 suda..
    life always tough..
    chill!

     
    Blogger MynChovy said...

    O.o
    pedulikn jer bulan tu, kite cari matahari plak pasnih~haha
    tp kau jgn ambik aku nyer Black Hole sdh
    err..ape yg aku mrepek nih? -.-

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu