Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • my 4jib!! (bonamana)
    Monday, June 14, 2010 | 3 Comments

    wooh a new entry from me~wee
    ermm aku quite happy la coz ari jumaat lepas aku dapat sesuatu yg dah lama aku tunggu
    yeah~akhirnya barang yg aku order dah sampai
    masa yg diambil untuk order,masuk duit dlm bank,tunggu org korea hantar cd ke malaysia,dr klia ke kastam dan dari kastam ke pejabat kangaroo...akhirnya sampai jugak kat umah kawan aku....


    aku xtau nak cakap ape masa barang tu sampai~memg excited gila...
    masa aku pegang cd tu memg tgn aku dah menggigil~

    cd tu punya poster punya la besar mak aii!!!gile kentang punya besar...
    and plus aku dpt photocard siwon...choa hae^^

    xcaye???ok aku upload gambo..




    ni plak gambo poster...ngee~


    sempena musim bola ni mesti ada lagu untuk world cup kan???
    so lagu fav aku mestila victory korea by super junior yg hebat (jjang!!)



    itu je dari aku..semoga berjumpa lagi~wee
    p/s: pada follower aku iaitu ct aisyah, ape url blog kamu..saya xjumpa..tell me ok^^

    Labels: ,

    Blogger farra8979 said...

    jeles sehh... dpt postcard siwon.. T_T

     
    Blogger MynChovy said...

    anis, kte bermadu~wakakaka

     
    Blogger aku junsu said...

    farra: hehe...

    myn: only siwon...heechul is mine and hyuk is yours

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu