Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • merdeka~trial~raya~spm..pray for my success!!~
    Tuesday, August 31, 2010 | 3 Comments

    assalamualaikum and good night to all homo sapien..

    first sekali aku nak minta maap coz aku xjengah blog korg semua..
    tahulah kamu ketiadaan aku adalah disebabkan kesibukan yg teramat sangat...
    selamat hari kebangsaan kepada negaraku yg tercinta...
    Malaysia!!!~aku bangga jadi rkyt Malaysia..

    ermm,aku sekarang busy sebab dah nak dekat trial spm...
    takut gila rasenye...but i'll try my best..
    aku ingat nak sambung belajar ambil medic..
    moga2 Allah kabulkan doa aku..
    tapi kalo xbole pun aku nak blaja engineering..
    xkisahla kan..janji result spm kena gempak!! baru boley pikir panjang..

    baju raye aku dah siap wee...
    tapi mcm xraya la coz trial raye keenam xsilap aku...
    hehe org sibuk beraya jumpa sedara aku sibuk beraya hadap sume sedara biology,chemistry dgn physics...
    sepupu add maths yg rapat gila dgn aku tahap melekat lagi xley pisah..haha~

    sempena merdeka dgn bulan puasa ni aku rasa aku nak berhijrah..
    aku harap aku jadi manusia yg betul2 manusia lepas ni..
    lepas baca Surah Al-Mulk ari tu aku rasa cam nak nangis...
    aku sedar aku ni jahil...
    byk yg aku dah tinggal dan rugi...
    xpela..aku tau Allah masih syg aku..
    aku harap aku akan teruskan perubahan positif ni..hihi
    korg pun doakan aku berjaya dlm penghijrahan aku ni...amin~

    ermm,lagi...aku rindu gila dgn kengkawan blog aku...
    gian plak nak menulis kat sini...
    byk sgt aku dah tertinggal pasal pkembgn hidup korg semua..
    aku harap korg yg follow aku sabar menanti entry2 baru aku ye..
    yg membaca pun thanks..

    lastly...doakan kejayaan aku..
    life is not always easy ey' but what does not kill you makes you stronger!!~
    so usaha!! aja2 hwaiting!! ganbattebayo~

    doakan aku ye kengkawan semua..moga2 aku akan diberkati Allah..
    maafkan segala silap aku...

    May Allah s.w.t. bless us~Insyaallah...

    Labels:

    Blogger bubu253 said...

    my sweetie..
    all da besh year u spm y akn dtg...
    hope u'll gain the excellent result and become the best student..
    gambate...
    hihi...
    (",)

     
    Blogger Syakier Kira said...

    salam n hai gurl..
    god luck for ur SPM..
    all the best.. pastikn semua A..
    he.insyaallah..
    sori gak coz lame x jenguk blog kamu..
    bz gak..sbb skarang ngn praktikal..
    after praktikal abis daa blajar.
    he.ade mase free. saje jerw wat perubahan blog. semak daa coz lame x update blog..

     
    Blogger aku junsu said...

    bubu253: thanks akak..^^

    syakier: thanks^^

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu