Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • hidup aku yg hanya aku kesah~
    Saturday, September 25, 2010 | 4 Comments

    SILA JANGAN PEDULI...KERANA INI CERITA AKU...
    hanya tentang dunia aku...don't waste ur time..
    read my new entry nanti...this entry dedicated to me,myself and all aj's and besties...

    Zaman Sekolah Rendah
    ~aku ada bila,timah,nadia..
    ~aku selalu round satu sekolah sebab aku head prefect
    ~borak dgn cikgu2 satu kemestian..
    ~pergi kelas,kantin semua dgn timah,bila dgn nadia..
    ~rajin masuk pertandingan segale bagai..
    ~exam no hal..kacang..
    ~buat jahat..sume dgn geng2 aku..
    ~buli budak laki sama2..
    ~ronda jasin,kuala lumpur dengan melaka sama2..
    ~xpikir ape pun sebab hidup happy gile masa tu..

    Zaman Asrama
    ~aku ada niza,zaty,tiqah dengan bebudak hostel..
    ~life best kot..pagi ptg makan nasi kawah
    ~aku ade mummy dorm,kak zaimas yg penyabar dan sweet2..kehkeh
    ~malam solat jemaah best betul..
    ~belajar hidup berdikari..hormat senior..
    ~tapi sume xkekal lama..
    ~aku keluar hostel tanpa pesan..blah camtu je..
    ~sebab apa?..aku pun xigt..

    Zaman Nak PMR
    ~Aku dah xde bebudak asrama..xrpt cam dulu..
    ~Zaty memg lah my everything time tu...segala mcm benda pasal dia aku tau..dia susah,sakit,putus cinta atau segalanya...sume dlm tgn aku..
    ~ni memg zaman jahiliyyah kiranya..zaman ni nak ade abg agkt..skandal bhahaha~sengal
    ~aku berperang dgn senior2 aku..ceh!!~bodoh kot..aku dgn diaorg memg bodoh sebab gaduh..
    ~kiranya aku memg famous dgn senior pompuan..ada can je nak serg aku..dan aku masih hidup..haha hebat betul..what doesn't kill me makes me stronger...whatever hell come..i'll try to live on..
    ~siap alami halusinasi..ckp sorg2..depressed amat..
    ~hari2 balik sek gi library jasin sebab...haha.....buat kerja bangang ngan geng2 aku..haha..lepak ar..cuci mata..study sikit..
    ~zaman air mata dgn ketawa paling banyak..

    ~Aku rasa aku dgn timah dan bila mcm dah xrpt coz lelain sek..dgn nadia plak lost contact..
    ~Masa ni memg byk dugaan..nak struggle untuk straight a's..
    ~Masa zaman ni la aku merasa penampar mak aku..marah..semua aku rasa
    ~thanks to her..aku dpt straight a's
    ~dan zaman pmr abis..

    Zaman Lepas Pmr
    ~rasa cam xrapat dengan zaty..zaman kebosanan melampau..
    ~sebab zaty lain kelas..masa ni nak kenal super junior sebab dah ade internet..kalau dulu2 ada majalah je..
    ~nak start blog..sebab aku bosan..ym dgn ramai org..
    ~aku dah ade miezah pulak..memg satu kepala betul..hari2 cter pasal junpyo jer..
    ~baru nak kawan dgn dak myn..mula2 susah nak rapat dgn dia..tp aku still mencuba..
    ~life tahun ni memg biase je..xbyk spice mcm dulu..just typical and cliche lifestyle kot..
    ~yg pasti dah xduduk zaman jahiliyyah..kira bertaubat..no more boys..bhaha~congrats!!~

    Zaman nak SPM
    ~paling seksa dalam hidup aku...
    ~tapi aku ade aj's siblings ^^ ...anugerah terindah sepanjg zaman sekolah aku...
    ~zaty,ain,myn,abel,ainnur dgn adel..
    ~myn surely a crybaby yg aku care the most...zaty surely aku risau dan syg selaloo..
    ~yg lain can take care of themselves well...
    ~haha dani also help me a lot kot..thanks ar...u're surely good partner bro..
    ~zaman fb gila2...ade ramai kwn...international plak...rindu kat diaorg la..T^T
    ~rasa cam nak mati sikit...sekarang tgah trial..malas aku nak study..pergi lantakk!!~

    Zaman Cuti SPM..still dalam perancangan..
    ~nak abiskan masa dengan aj's siblings...tu je yg aku mampu pikir..

    bosan???ade aku kesah??...still my territory anyway...
    i'm sorry for wasting ur time..dah cakap jgn kesah kan...bhahaha~

    Labels: , ,

    Blogger aku zaty said...

    tak busan pown bace.!!
    aku senyum je pown mase baca nie..
    ngee~

    ehh ehh apesal aku ngan myn yg ko care the most.?
    kteorg tak ley take care ourself ehh?
    hahak..
    takpe2, aku lagi suke macam tuh..
    aku suka ko risau psl aku..
    aku suka ko syg aku..
    hee~
    dah mula nak gedik lah nie..
    ape pon, entry utk hari nie dah siap.!
    aku syg ko! syg AJ's giler2!
    =)

     
    Blogger aku junsu said...

    hehe dah ko dgn dak myn je yg mcm budak2.. along xkan aku nak jaga.. uda ada usu.. acik pulak memg berdikari.. aku sape nak jaga??

    along dgn kau dgn myn la...haha..

     
    Blogger Aqila Sarah said...

    best bace eventho i ta kenal u . hehe :D

     
    Blogger aku junsu said...

    hehe thanks~tiap2 org ade cerite tersendiri kan..hoho

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu