Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • ~Aktiviti Yg Tak Terluah~
    Sunday, October 3, 2010 | 0 Comments

    assalamualaikum..
    aku kembali di sini..menulis cebisan-cebisan hidupku..hahha..
    cebisan yg dah berterbangan merata-rata..ku tangkap mana yg terdaya..
    enough with all the literature style~
    aku dah muak jap..

    hehe bosan gile kot gua xdapat online guna lappy bape hari..
    komputer kuno aku tu setkt bukak utube boleh la..umur pun dah lanjut..
    yeah akhirnye lappy ni kembali di tangan aku..hakhakhak~
    banyak yg aku nak tulis tapi mata rasa xlarat nak pandg lappy lelama..
    all the biology,chemist and physics lover dah menunggu untuk kudampingi..
    xlupa juga the bane of my existence add maths..
    gua cinta add math!!!~serius gua tipoo..lu idop2..haha..
    *mati gua kalau mummy roi dengau*





    okey aku pendekkan cter jela..
    hari khamis aku ade solat hajat kat sekolah..
    org yg dtg mangai..ramai gile..satu perkara yg bagus..
    sampai gua yg dtg lambat solat bawah bumbung langit berlantai tikar di atas rumput..
    pengalaman tu..syukur Alhamdulillah..
    seronok solat ramai2..dgn parents,kengkawan dan adik2 junior..baru gua sedar gua dah tua..
    senior babe senior..bak kata pikah aku ni super senior..coz aku minat super junior kehkeh~
    pape la..yg penting gua hidup gaya bohemian...ada wa kacau sama lu??
    xde kan??so jgn nk kritik gua sesedap cornflakes je..
    kalau lu kritik pun gua xgoyg dowh..



    okeh hari jumaat lak sesi kemas kelas..sebab budak pmr guna blok kitaorg..
    sume org angkut buku..bersusun-susun la..
    tp bab ni dak hasip johan..brg2 dia bermountain-mountain..
    ade Everest, k.kinabalu...silap2 gua batu caves pun ade..
    kitaorg pun ambik inisiatif bersama-sama bantu budak reggae tu kemas..
    haha..kalau aku bohemian..asip pulak reggae..
    ape hal aku jadi the gigs..dah terkeluar puak dr form 1 lagi...
    enough with the nonsense..

    p/s gua nak blogwalking jap..pastu nak membace buku...sayang korg semua~hail the all time optimist la kawan~aku busy tp ingat korg sume..so adios for now..

    last but not least..gua tgah addicted dgn lagu beast-breath..dah berpuluh kali ku dengau minggu ni~har har..*gua tersampuk gelak cam bro hamzah*

    Labels: , ,