Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Biasiswa Bank Negara~
    Friday, October 22, 2010 | 2 Comments

    assalamualaikum...

    kpd inche hanif, saya suda tepek result saya dibwh..huhu..

    today, at school belajar as usual..nothing excited happen...till Mr Sabar cikgu bm aku masuk..dia bagi sijil PLBS...guess what?? aku dpt 39/40 markah..intonasi dgn nada slack sikit....anyway aku rasa bersyukur sebab markah yg aku dpt tu okay..

    lepas cikgu membebel dia tgok kitaorg buat kerja subject lain..so dia pun naik angin ar..dia keliling satu kelas then smack kitaorg sumer..hahaha~

    okey,enough with cikgu sabar..

    masa biology class tetibe cikgu helmi masuk...dia nak bg taklimat jap..guess lagi sekali apa yg dia nak cakap???dia nak ckp pasal biasiswa bank negara..kelayakan untuk memohon biasiswa tu memgla xtinggi sangat..just kena dpt 8A je untuk trial~

    so bagi yg xdpt tu dipersilakan balik ke kelas...dan aku and the geng bangun la blah dari situ..acik la salah sorg yg dpt mohon sebagai wakil AJ's..angah bangga dgn acik..betul..

    aku bukanla nak sgt biasiswa tu..tp tipu la kalau aku kata aku xjeles dgn bebudak yg dpt mohon..down sikit kot..dulu result gempak xdpt biasiswa sebab family berkemampuan..skrg diri sendiri yg xmampu... Ya Allah kuatkan semangat aku..Kau berilah aku kekuatan...jangan lemahkan lagi semangat hamba Mu yg lemah ini...

    keputusan trial memg xmembanggakan.
    walaupun malu nak ku bg tahu..tp xpelah..a fact anyway..huu~
    sesungguhnya aku hanya mampu mendptkan A+ untuk english dan history..
    diikuti A untuk agama,b.melayu dan maths modern..
    Dan lain-lain spt biology yg dpt B...incek hanif, result saya xsebaik result kamoo...
    malunya saya..aaa..*tutup muka jap..*
    tp saya rasa saya masih belum terlambat..Ya Allah..bantulah hamba Mu ini..

    I'm so glad dan bersyukur aku ada AJ's siblings...sebab they are my strength...we'll give our best for this war~aku dan along xkisah balik lambat tiap2 hari..saling share dan study benda baru.. Alhamdulillah, aku syg addmaths sekarang..bertuah sebab berjaya juga aku love the subject..

    ayah kata it's okay...aku masih ada masa...lupakan yg dah berlaku..ambil iktibar atas segala kelalaian aku selama ni...ayah xnak bg pressure...encik zahorin memg ayah terbaik!~ i love u ayah... no one can be you...you are my knight after amin zahorin...the best adik lelaki kandung i ever had...

    aku tau spm xlama lagi....aku tau aku kesuntukan masa..tapi aku percaya pada takdir Allah... selagi ada masa aku akan terus berusaha~

    May Allah bless~

    Labels: , ,

    Blogger Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

    hey, congrats

    teror apa your result
    hanif xde A+ la..

     
    Blogger izz junsu said...

    alhamdulillah~tp still xbyk a..huhuhu..
    xper still got time..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu