Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Birthday Pak Cik~Chu Rui Jian
    Sunday, October 24, 2010 | 0 Comments

    bismillah,

    assalamualaikum...hari ni ialah birhday pakcik@chu rui jian..
    pakcik ialah kawan chinese aku yg paling best dekat sekolah~
    masa dengan pakcik aku lansung xpernah rasa racist sebab kami berkawan atas dasar manusia..
    haha..pakcik ni mesra dengan semua org..
    pakcik jugak top student..
    tiap2 kali exam pakcik mesti dpt straight a's..
    jeles dgn pakcik la...

    pakcik pun xpenah sombong..
    senang cter pakcik memg gentleman..xkisahla dgn laki or pompuan..

    mlm tadi aku wish pakcik..pakcik balas msj aku..
    pakcik...aku hrp kita kawan sampai bila2...sampai dah kawin..sampai pakcik dah beranak cucu..
    pakcik memg the best ar~

    ok kat bwah ni gambar2 pakcik..

     pakcik masa form4..rasenya la..haha

     pakcik masa form5..da potong rambut

    aku dan pakcik~dikelas 3kw4 waktu pmr hari tu..

    aku harap pakcik akan terus success dan sihat sentiasa..

    p/s: hari ni aku doa yg pelik2...ermm, betul aku xkan cter ape yg aku doa hari ni kat org lain..hehe

    Labels: , , ,