Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Definisi SPM
    Tuesday, October 5, 2010 | 5 Comments


    SPM= susah+payah+mati..
    dulu aku selalu mentakrifkan spm seperti ayat di atas..
    when i sit for exams through and through the results are still not good.
    sometimes aku rasa macam out on a limb..
    Tak tau dah mcm mane nak bangun dari mimpi..
    Dah xde sapa yg nak kejutkan aku dari mimpi...
    The war is just on the verge..
    semua org boleh kata, "get a grip girl","you can do it!!~","u harapan mak ayah..fight till the end" and so on yg sesiblings dgnnya..

    Percayalah xsemua tu terkesan dekat otak aku..

    Sekarang,
    SPM=strategi+perubahan+matlamat
    ni semua sebab ada sesi luahan hati antara aku dgn abang ngah..dia kenal aku dgn baik..lebih daripada aku kenal diri aku sendiri..

    Abg Ngah said,
    Kak aku tau kau boleh..Otak kau tu gifted.Aku xtau mcm mana lepas PMR ko hilang out of place..meaning, konsentrasi,dedikasi and all the good qualities you have been before..aku tau kau dah usaha tapi aku percaya xcukup lagi..and u know it well ain't you?

    Secret weapon pun kau xasah lagi..senang citer..dlm seminggu bape kali ko buat qiyamullail??
    Segala solat sunat hajat dan solat lain2 berapa kerap ko dah buat?
    Quran tu,dalam sebulan berapa kali ko pegang?
    U are not the same u anymore.I knew it,i sense it..
    Akak, pikir apa salah kau..apa yg ko dah tinggalkan...cari balik ur pieces yg berharga...kikis the dust that overwhelm u with kesesatan..
    Addin..Addin kau kena betulkan..biarlah ikut definisi Islam..

    then aku ubah definisi spm tu..

    To Abg Ngah:
    Thanks a lot man..surely u deserve the best and boleh jadi tonggak family after ayah..I'm proud of you..Kau dah transform jadi baik..Dulu aku xcukup baik..
    Then aku astray till jadi jahil kejap..
    Thanks to u sebab dragging me out from the flood of sins and wrongdoings dan segala kelalaian aku..
    even kau 16 aku 17..aku anggap ko manusia yg better dari aku..

    Thanks to Allah..
    My All..yg tunjukkan aku the true path again..Insyaallah i'll try my best to be a better muslim..
    A total muslim inside and out..till the day I die..I'll try..

    May Allah bless me,Angah..siblings,parents,and cikgu2..Insyaallah we'll find our way..
    Memg true hlovate said,yang versus against ourselves is the hardest thing to do..but we'll never die to try ey~

    Believe in Him,His love..surely u'll get the best out of best..to get the creme of crop ain't easy..but u must try..try till u die..if that what it takes..

    Assalamualaikum...

    Labels:

    Blogger bubu253 said...

    all da besh for ur spm t...
    ap2 pon truskn ush...
    pray for it...
    n lastly tawakal...

    insya' kite akan berjaya...

     
    Blogger ~SukEMakAn~ said...

    setadi baek2 ye adek!

     
    Blogger aku junsu said...

    kak elle:yup!!~i'll try no matter what..
    sorry for being so emotional this year..aaa~

    sukemakan:okeyh sis!!^^

     
    Blogger Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

    Sudah bersediakah?>

     
    Blogger aku junsu said...

    heheh~60% dah..Insyaallah akan dinaikkan levelnya..kehkeh..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu