Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • demam,sakit tekak,selsema..
    Friday, October 15, 2010 | 2 Comments

    hallow u guys~assalamualaikum..

    tuan empunya blog menyepi diri beberapa hari kerana tidak sihat..ditambah bebanan kerja untuk final year at school kan...hah.hah.ha..spm tinggal lebih kurg sebulan lagi weh!~dari isnin aku stay kat sekolah smpai 5.30 ptg..study dgn along@ain..kdg2 usu dgn izairin join..pakcik@chu rui jian kdg2 ada jugak jd guru xbertauliah kami..har har har..perhatian!! aktiviti kami dilakukan di dlm kelas terbuka yg tidak mendtgkan syak wasangka berlaku aktiviti tidak sihat..majoriti perempuan lebih dr lelaki..lelaki hanya chu rui jian saja..itupun kdg2..

    bila hari khamis badan rasa dah xsihat..tp aku still menapak ke sekolah..reason:

    1. when i go to school i'll gain something aite..
    2. got biology tuition meyh~
    3. got addmaths detention class dgn along+usu
    3. tinggal sikit masa je lg nak manfaatkan bersama cekgu2 tersayang ha.ha.
    4. malas nak bg alasan kat cikgu knapa ak xdtg.
    5. ayah wan kata,"pergi la sekolah selagi boleh..kalau terpaksa merangkak pun ko merangkak la..sesungguhnya rugi org yg tidak ke sekolah"

    hari jumaat~aku dah terbaring je..mergkak pun dah tak larat mak ai..serius kepala berat,hidung dah meleleh..batuk dah nazak...so ayah bagi makan ubat drpd kedai cina..RM8 sepapan..sungguh "murah gile"...hasilnye superb!! baru dua bijik makan selsema dah okay..dah guna ubat kumur...panadol dah selamat aku telan..then lepas kemas sikit2 pg tadi aku pergi ke loner's heaven..escape from the world..tidur~

    time petang adik ajak buat aktiviti mengemas.konon nak bg keluar peluh..hah ha..lepas tu aku pun tido lagi..gasak ah~penat..then malam rasa segar sikit..pastu, aku terima panggilan dari aboy tadi!!~ i miss u like crazy partner~wahaha~u'll be my friend ever..dah tiga taun ko xcall aku...thanks to mia adik jeah coz bg tau aboy pasal aku..if not..sampai mati pun aboy xcontact aku..okeh drop the subject!!~yg penting aku happy..

    pesan doktor aishah: kalau sakit tekak makan aiskrim..
    aku: baik doktor..

    so aku makan aiskrim yg doktor bg tadi hahahaha~and gua rasa nak tido skrg..sorry xdpt nak blogwalking berapa hari ni..trully sorry..aku memg busy, dan xsihat menambahkan kesulitan masa bg aku..wish me luck and always be in the pink of health!!!!!!!!!!~

    as a manner of speaking,hidup dah mcm dlm hell skrg..sebab busy overboard xigt..makan minum dah xtentu..ni baru nak spm..pakcik jaga pun dah kenal muka aku yg balik sekolah dekat pukul enam petg hari2..seng cter aku dgn along la yg belajar smpai petg hari2 smpai dah xde student lain kat sekolah..kalau ada pun budak2 hoki je..along the best sebab be my study partner..

    haila anisah..memg la u skrg ni in acrimonious time..think positive baby~u got everyone that keep supporting u no matter what ey~

    May Allah bless us~

    Labels: , ,

    Blogger bubu253 said...

    get well soon yaa...
    tke cre yaa..
    (",)

     
    Blogger izz junsu said...

    okey^^

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu