Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • I give up~
    Sunday, October 31, 2010 | 0 Comments

    bismillah,
    assalamualaikum readers~~hehe..
    I'm back to tell u more about my life..hehe..

    Nadeko chibi Pictures, Images and Photos
    according to the title..i give up~
    seriously aku give up..jangan risau ye kakak2 dan adik2 ku sekalian...adikmu bukan give up belajar.. xmungkin akan give up belajar...because i have to reach my dream~~

    ada satu benda je yg aku give up..
    cuba teka??hahaha~ aku tau readers blog aku semuanya bijak2 belaka..
    aku rasa aku xcukup bagus untuk benda2 mcm tu..
    aku rasa belum masanya nak main2 dgn benda tu..
    dan aku rasa aku belum layak lagi untuk masuk ke dunia itu..
    so aku buat istikharah..dan aku percaya keputusan aku xsilap..

    aku xberniat nak ulang benda2 tu semua..
    sebab sebelum ni aku pernah je try..tapi itu masa zaman jahiliyah la..
    (cakap mcm aku dah cukup baik skrg ni)
    serious aku xnak fikir pasal benda2 ni...so aku buat keputusan untuk GIVE UP!!
    ~untuk masa sekarang ni je give up..in da future, Insyaallah aku akan kembali mencuba...pada saat itu aku adalah muslimah yg lebih kuat dari segi rohani dan jasmani...May Allah grant me with the best qualities a woman ever wants~

    but i believe that i have changed to a better person..no more no less aite...
    i have a long journey to improve myself and walk through the right path...
    i have to achieve my so long dream together with ain farhana, izzaty haziqah, siti nur adilah, yasmin syahira, ainnur syahidah and nabilah sani...my siblings yg sebaya dgn saya..

    Along ajak buat GMI...
    Acik pulak dah nak apply UTP this week kot~(acik nye trial gempak habis)
    Ateh dgn Alang xpasti nak sambung mana..yg aku tau diaorg nak bukak bisnes rasanye..
    Uda pulak berahsia je..
    Busu nak jadi dentist..

    aku as kak ngah pulak...erm..nak buat ape ek..
    mcm2 aku minat sebenarnya..kesimpulannya aku apa2 bidang boleh masuk..

    itu je untuk hari ni..

    May Allah bless us~

    Labels: