Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • ~kronologi ini hari~
    Wednesday, October 6, 2010 | 6 Comments

    8-8.30..
    kena smash dgn cikgu normah..
    sebab kelalaian kitaorg..semangat dah ilang..iman xkuat..peribadi diri melayang...ambik mudah semua benda...malas..negatifkan fikiran..cikgu thanks~

    10.30-11..
    cikgu sabar mengamuk..sebab ramai yg buat karangan tersasar..nasib baik aku tak...tapi kira tense jugak masa dia marah2 tadi..cikgu i'll do my best..xkan hampakan cikgu..

    11.30-12..
    cikgu roidah suruh bangun dari mimpi..usaha..dia suruh aku buat exam bebetul..dia suruh aku capai yg terbaik untuk addmaths...kiranya dia motivate in a good way yg aku boleh telan la..but still aku sedey sebab keputusan trial xcapai target...

    2.30-4..
    ngantuk giler kowt..tgah cikgu cham buat addmath dkt depan aku dah terkelip-kelip kat blkg..mata dah berat sgt..tetibe dgr bunyi kompang...pehal??agaknye budak kelab kompang berlatih...tetibe cikgu cham buat lawak...tersentak aku..siap sindir2 kitaorg yg asyik ponteng nih..kehkeh...lawak giler sampai xley tido..

    5-6
    layan cter the partner kat tv8..round ke dua...yup gua tgok lee dong wook yg berlakon cter my girl tu..wahaha~terhibur gua..

    agak2 aku depressed x?? mestila..rasa cam nak suicide..bodoh betul..dah janji xnak pikir benda paling bodoh tu..damn...baru dpt smgt smlm..tup2 ari ni kena smash byk kali...

    aku dah xde pe nak kongsi..mungkin aku patut berhenti berblogging..akan ditimbangkan..ari ni aku xjadi mat saleh xcukup celup aite!!~hahaha...

    Labels:

    Blogger cik elina said...

    in the same shoes.
    :)

     
    Blogger ~SukEMakAn~ said...

    aloooo
    ciannye
    jgn putus semangat ye dik!
    setadi tuk masa depan yg cemerlang!
    =)

     
    Blogger bubu253 said...

    hahahha kne smash down yer...
    sba2 ye sis...
    telan jerk sume tue cm telan ubat...
    pahit tapi menyembuhkan skit...

    ap2 pon all da besh....
    smoge terus berjaye dunia n akhirat....
    (",)

     
    Blogger hiro said...

    cess..diari..

     
    Blogger aku zaty said...

    uiks.!
    tak yah ar benti bblongging..
    -______________________-"
    sedih aku nanty..

    ngee~
    kire oke la tu korang cikgu2 bagi motivasi..
    cikgu nrmah tuh rasenye nie bukan kali ptama dye bg cramah kat korang an.?
    kiteorg nie.?
    tade sape pon mau sedarkan..
    huhu..
    =_="

     
    Blogger aku junsu said...

    cik elina:yaah~sure do..huu T^T

    sukemakan:haha hari2 smgt boleh patah dan hari jugak smgt boleh kuat~i'll try utk pastikan smgt tu kuat~thanks..

    kak elle:yup~telan mcm antibiotik.. bukan ubat racun tikus kehkeh..

    hiro:yup~my diary..have problems??huahua~

    zaty:hehe aku pun sedar baru separuh2 ni..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu