Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • My Condition
    Wednesday, October 27, 2010 | 4 Comments

     bismillah,

    hari ni saya penat..
    betul2 penat..mata rasa nak lelap je..
    tp xmampu nak buat..sebab..sebab saya ada misi..
    misi untuk mencapai cita-cita
    saya sakit hati semalam kerana....
    entah...xpenting..xguna pun kalau nak diperkatakan..
    sbg manusia kita kena byk sabar ey..
    walaupun diaorg take for granted atas effort yg kita buat aite..
    xpe, bukan rezeki saya..saya percaya rezeki ada2 di mana saja..



    saya agak poyo kebelakangan ini..my conditions;
    1~depressed sikit je..spm lagi 28 hari (kalau xsilap)
    2~addmaths dah boleh buat~
    3~kelas petang bersama along masih berjalan lancar
    4~segala urusan kokurikulum dan sijil akan diuruskan esok..
    5~struggling for physics..
    6~fokus belajar macam yoyo...tp dah bertambah ok la..
    7~miss cik jieya yg comel so much la..
    8~xley blogwalking dah..serius xleh..
    9~parah dah ni..budak2 asyik tanye pasal angah dan angah..
    10~bakal hilang sumber inspirasi xlama lagi..T^T (chill la hati)
    11~Quran dah 2 hari tinggal..my bad!!~(tu yg xleh fokus masa blaja)
    12~xsempat nak borak dgn rakan2 online..
    13~dah tepu untuk hari ni..

    p/s: bolehkah aku jadi apa yg aku ingin jadi?mampukah aku menjadi contoh pada adik2 nanti? aku masih berusaha..ya masih lagi..

    Labels: , ,

    Blogger aku zaty said...

    bhahahaha..
    angah? angah yang mane ye?
    lalala~

     
    Blogger faeznaem said...

    aku junsu, awak boleh buat punya! mesti berfikiran positif selalu! kalau stress rehat sekejab. kadang2 otak perlu rehat. kalau pakse jugak gerenti susah.

     
    Blogger yayalya said...

    adik!! good luck k...jgn tension2, hadapi dgn tenang...I'Allah adik boleh bt yg terbaik...xpa, nanti da abis exm adik leh blogging lagi...
    :)wish u all the best dear!~

     
    Blogger izz junsu said...

    zaty: aku kan angah~~hahaa~

    bro faez:baik kapten!!^^

    kak yaya:ok..adik akan try untuk rileks.. semoga apa yg diusahakan membuahkan hasil..Insyaallah~

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu