Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Semangat Kena Kuat
    Friday, October 29, 2010 | 0 Comments

    bismillah,
    assalamualaikum..

    mungkin ada yg sudah bosan..blog ini blog budak nak spm..ya saya tau entry saya agak cliche akhir2 ni...serius saya hanya tulis apa yg saya fikir,rasa atau lalui..



    hari ni hari jumaat..kelas petang biology hari ini ditangguhkan..kempunan pulak nak study biology hari ni dgn teacher...tetibe je cikgu cancel sebab ada urusan~~huuu~masa dah tinggal sikit..saya masih berusaha lagi..

    back to the title, semangat.kena.kuat.
    ermm, ketiga-tiga patah perkataan itu saya semat di hati tiap masa..
    ummi pesan, "akak, semangat kena kuat..yg dah lepas tu biarlah..teruskan usaha jangan putus asa."

    dengan pesanan itu saya jadi lebih kuat..ya, semangat kena kuat lah..kalau semangat xkuat macam mana nak tahan segala dugaan yg mendatang..especially in acrimonious time mcm sekarang..di kala hati nak give up, mental memujuk hati..."cik anisah, xlama je lagi..awak boleh.." fakta itu kugenggam erat agar keyakinan itu kekal..

    Alhamdullillah..a few days ni saya ok je..walau ada problem dengan hati, itu xmenjadi penghalang terhadap segala misi dan visi yg akan saya laksanakan..semoga perjalanan ini diberkati Allah s.w.t.

    Versus masih berterusan..versus terhadap diri sendiri...doakan saya berjaya..
    ustazah kata, "doa hari-hari..Allah suka hamba yg meminta pertolongan dari Nya..jangan sombong...minta apa yg patut..dan jadilah insan yg bertaqwa dan beramal soleh.."

    May Allah bless us~

    Labels: , , ,