Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • tagline aj's + sahabat saya
    Saturday, October 30, 2010 | 4 Comments

    Tagline

    akhir2 ni adik-beradik saya kerapkali menggunakan perkataan yg sama dlm perbualan biasa~
    sedar atau tidak kami sering menggunakan perkataan tersebut..

    along = seronok tak??

    aku = xproper la

    alang = suke-suke (dengan gaya excited)

    uda = terima kasih puji aku..tp sorry aku xde benda nak puji kau ( uda memg nakal^^)

    ateh = apa ni? xfaham!!~

    acik = (unpredictable)

    busu = semalam...aku online..

    dan kami seronok menggunakan ayat2 tersebut~~~
    hari ni belajar physics dengan along..cover 4 chapter kalau xsilap~~yep aku happy..

    Sahabat Saya

    walaupun kawan saya yg byk memberi inspirasi sudah berpindah ke tempat lain tetapi saya gembira untuk dia~~xiao lian good luck!!~jadi calon menumpang la kamu di ipoh nanti..i know u can my dear..me and arif akan sentiasa support u..because we are the only rage's yg ambik spm tahun ni.. awak dan arif lebih pandai dari saya~saya pasti both of you boleh banggakan nama rage like are-chai and jeah~

    saya tau kita dah lama tak jumpa..lagipun xproper kan kalau saya lepak kat territory rage...both of you tau kan saya memg dah lama xlepak...xproper..tp sungguh saya xkan lupa rage..rage is my home.. will always be in my heart..

    kita dah janji nak buat yg terbaik..xiao lian awak kwn perempuan saya yg paling saya rapat dlm clan.. kita bertiga dah janji nak study betul2..okay la..sampai di sini je..saya tau awak berdua sayang saya..saya pun..

    May Allah bless us~

    Labels: ,

    Blogger aku zaty said...

    suke! suke! suke! *gaya tangan yang sangat gedik~*

    hahahaha.. kau memang sioddd angah!!
    -_____________________-"

     
    Blogger izz junsu said...

    i take it as a compliment alang~ haha but i don't have anything to praise u haha^^

     
    Blogger aku zaty said...

    hoh? tak suke! tak suke! tak suke! *gaya tangan masih gedik!* hahahaha

     
    Blogger izz junsu said...

    keke~poyoz la mu..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu