Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Akak Library Jasin
    Saturday, November 13, 2010 | 0 Comments

     bismillah,


    huahua~~pehal gua nak tulis pasal akak ni pulak...
    kahkah...aku rasa cam lawak jugak kekadg tgok gelagat akak ni..
    cuba bygkan weh, dulu masa aku lepak library xpernah pulak dia nak round..
    sejak akhir2 ni plak dia ronda-ronda around the library..

    ehehe,buat kerja la eh??
    baru sedar eh??bagusla kalau dah sedar~~harhar..

    hari tu aku dgn along seludup makanan dia xsedau pun...
    ahah~~kesian dia..xnampak kami..

    yg poyonye die suruh kitaorg bayar duit karen charge battery laptop..
    eleh stkt duit karen yg bape sen tu pun nak suruh bayar..
    bukannya ada wifi pun!! sekolah aku pun ada wifi tau~~
    xpelah kak..setakat 5kupang tu boleh je kak long bayar~~
    atoi ai..sorry ar kak long..duit paklong RM7 pun aku lupa nak bawak..inikan plak nak byr duit karen..
    eheh..i'm a cute girl with no money aite~~(at least today..heheh)

    tp serius aku rasa akak library tu mesti bosan kerja kat situ~~
    dahla xglamer lansung..tipikal je kerja tu..xde perkembgn lansung..

    lagi satu aku xpuas hati, bebudak yg berkaple dgn merendek dia xnampak pulak...
    best2 je diaorg memadu asmara..nasib baik dok dekat2 jer..kalau dah bercium karang pehal lak??
    atoi ai..please la...drpd mintak duit karen tu baik ko perhati psgn2 xsenonoh yg dok kat library tu..dpt gak ko berkhidmat untuk negara,agama dan bangsa...

    p/s: mcm aku kesah kalau ko tegur aku kan???harhar..aku pun da xkan lepak lgi library lepas ni..kena tunggu lpas spm la..cause I'll BE BACK...kidaryo bebeh..wa chow dulu..

    ~adios~

    Labels: