Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Having A Sweet Moment With Siblings~~
    Thursday, November 4, 2010 | 2 Comments

    bismillah~

    assalamualaikum..izz junsu menulis pagi2..hehe..and of course disebabkan resdung yg berleluasa cek izz punye hidung buat hal..tuala soggy itu memg tipikal..hehe..sbnrnye cek izz nak tulis pasal entry ni semlm..tp disebabkan kepenatan+keseronokan yg teramat sgt....cek izz sudaaa...awal2..haha..

    back to the title..
    semalam mcm biasa aku,along dgn alang akan stay at school sampai petg..tetibe je along ajak pergi lepak kedai makan bapak dia..har har har~~(gelak tersampuk mcm hamzah) yg lg bestnye puan sulasah iaitu mak along nak belanja aku dgn alang makan...so kitaorg pun menapak sampai kedai makan bapaknye kak long...wee~


    bila dah sampai je aku dgn zaty order air teh o, dgn air teh o ais limau..zaty makan rojak..aku pulak order mi goreng mamak..sedap kot tahap xingat..




    tetibe je along bagi aku makan sup dgn nasi...pergh memg best sup tu..rupa sup tu biasa je..tp bila dah rasa best ar...sampai aku menunjukkan ketak"proper"an aku dkt situ...like i care!! tu kan kedai kak long...hehe..plus..aku kan bohemian..bluekk~~(kalau la incek AHAHA bace ni memg dia bg syarahan kat aku..=.=!!) serius aku rindu ahaha skrg ni..(ehem..cik izz sila fokus!!!~)

    dan bila nak balik tetibe jumpe cik li yong yg baru habis temuduga bank negara singgah ctu..yg saya sedihnye cik liyong panggil saya aniza~~~liyong arr~~my name anisah la...ke budak cina memg sebut mcm tu nama aku???xkesahla...janji dia kenal aku sudaa...

    konklusinya saya xkan lupa kenangan ni...serius saya xkan lupa..
    lagi satu...tadi jumpa kaunselor..tanya pendpt pasal ipta dgn kursus yg ada...haha..aku rasa aku tau ape yg aku nak skrg ni...

    May Allah bless~~

    Labels: , , ,

    Blogger aku zaty said...

    ngee~
    RINDU arh~!! =)

     
    Blogger izz junsu said...

    me too baby~~hee~~

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu