Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Minggu Terakhir di Library~
    Saturday, November 13, 2010 | 0 Comments

    bismillah,
    ehehe, minggu ni ialah the last week aku lepak library..hari ni belajar subjek biology.
    seriously all the neurones in my cerebrum rasa cam dah tersimpul-simpul..aigooo~~~
    hari ni library menampung segallion umat manusia..and of course majoriti budak smk iskandar shah..pehal agaknye sumer homo sapiens tu menyemak sini..last week xdelah ramai sgt ...

    hari ni lepak kat port biasa.. teman lepak pun bertukar...hari ni cuma ada aku, along dan etc.. ehehe gila malas aku nak tulis nama diaorg...bhahaha~~~kami pun melepak sampai semua org2 tu return to mars..di saat aku menulis ayat ni cuma ada aku dgn along je..

    akhirnya kami mencapai solace...malangnya waktu ni aku dah xde mood nak study kot..ehehe...

    dahla tadi layankan si along mengedit gambar abg ngah..ahaha...poyoz~~
    tapi memg aku tabik spring la dekat kak long sebab terer bebenau mengedit nih..ahaha...kira gambar abg ngah hidup la katakan..nak lebih tepat lagi abg ngah yg dimaksudkan ialah amin dan ahaha...(aku rase cam bengong menaip perenggan ni...sila percaya)

    aku rasa cam nak makan aiskrim sambil peluk incek hobo (bear orange aku) ...hahaha...sejuk pulak dok lelama dlm air cond nih...kena plak dah xde org...semua cold particle tu pergi kat aku...hoho...

    anyway, minggu ni minggu last nak enjoy . mana ade aku enjoy lagi..plan minggu depan just nak tgok wayang je..harry potter and the deathly hallows...part one..aishh xsabar nye nak tengok...kalau dah abis spm memg aku nak ajak pikah gi dgn aku..sebab aku dgn pikah kan die-hard-fan harry potter..kekeke...mana boleh setkt beli cd je...set buku,tgok wayang mesti lengkap...

    ok full stop..

    Labels: