Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Kahwin Awal..
    Monday, December 27, 2010 | 4 Comments

    bismillah,
    assalamualaikum..
    heiya readers~i'm back..
    this week cik anis demam...so memg la I don't have the mood to spill anything on this blog..

    Memandangkan tengah ketandusan idea dan kurgnya material untuk menulis aku telah menjelajah ke twitter dan facebook untuk mencari bahan..and tetiba keluar dekat news feed "My Wedding Photo"
    seriously, aku tergoda-goda untuk membuka album tu...sebab pengantin perempuan tu same school with me and baru lepas spm this year~means sama umur dengan aku..btw Congrates on your wedding Mrs Shally Lee~

     i like the place...so calm..haha..cantik  gambar ni..pengantin pun nampak sweet je..
    i hope both of you will be together forever yeah~

     another pic..nice one also...
    cute lorh..lain sangat bila nampak si pengantin pompuan pakai gaun 
    compare dgn baju seragam pengawas yg dia pakai dekat sekolah hari2..

    waa~sweet sangat..bhahaha~i like~

    ermm itu je yg mampu ku upload...mcm xsangka pulak dia nak kahwin cepat...
    ingatkan diaorg memain je..rupanye betul2 kahwin...
    errm...apa pendapat korang tentang kahwin awal?

    itulah persoalan yg kawan2 aku tanya aku sejak si shally lee mong ping ni kahwin~
    haish...ada kena mengena dengan aku ke??(lansung xde~)
    pada aku itu terpulang pada kehendak masing2...

    cuma soalan aku..

    bersediakah mereka untuk hidup dalam alam rumah tangga?
    nak tanggung isteri dan anak2?
    dll...

    kalau aku...biarlah kerja dulu..dah ada pendapatan..fikiran dah matang...
    hehe...btw, aku doakan diaorg bahagia...

    till then..

    Labels:

    Blogger Miss Cappuccino said...

    sy nak komen coz sy nk jadi org yang besh!! ahaha
    btw, tak kesah kawen awal klu org tu hyukjae~~*berngn lebih jer aku nih*

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    cet..ingat sape tadi...miss anchovy rupenye..perasan je cappucino.

     
    Blogger Jeong Ha-neul said...

    waaa~ awal nya kahwin...
    pa2x pn, sa rasa kn, klu kahwin awal (dgn segala persediaan utk jd bakal parents i2) , i think they will do great...wish a happy for years to come...ngeeee!

     
    Anonymous Anonymous said...

    belajar banyak

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu