Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Aku Biadap Sangat Ke? Kasar Sangat Ke? heh~
    Wednesday, January 12, 2011 | 0 Comments

    bismillah,

    selamat petang readers~this girl is back~
    yo..apa nak tulis eh..aha~semua org kecoh pasal facebook..dan aku teringat something..
    this tragedy happen at facebook..one fine day,tetibe kawan aku sesaja keluarkan status lame..
    kerana dia kebosanan..as usual aku bosan gila..so aku saja je nak menyemak kat wall dia..hhhahahaha~~


    kawan aku cakap couple tu haram..
    tetiba je ada sorang mamat yg aku kenali dengan nama Incek Totoro...nama betul xleh ckp..tetibe je, he wants to make joke yg xlawak pun rasa mcm menghina hukum...
    aku memula nak berlembut..sekali dia kuar komen mcm kat bawah ni..
    so..apa lagi..


    ok..lepas sedap je aku bagi cili2 pedas kat Incek Totoro tu ada la jugak org lain meneyemak kat situ..and aku xamik port pun..komen2 biasa dari lelaki2...lagi satu aku pelik..mana pompuan2 kat fb ek?? bila cakap pasal hukum budak perempuan hanya tau like status je..komen xpernah...
    ASAL?? TAKUT KENA BASH DENGAN BUDAK LAKI??
    and then..a guy coming from nowhere menyampuk..
    Siap nak sindir aku dengan kawan aku si Ain Farhana tu sebab cakap bahasa rojak!!
    Ceh..aku pun berbahasa sikit dgn dia yg tersilap laman nak memandai-mandai..
    saksikan....Aku perkenalkan pelakon seterusnya..Incek Romi..*juga bukan nama sebenar*



    and lastly..si hameze ni mcm la xboleh nak hadam yg cinta antara manusia tu bukan segala-galanya
    nak aku nasihat kan ko ke bro??adoi ai...manusia...manusia...tapi kira hameze ni ok lagi la..tapi kalau nak ikutkan dia lagi tua dari aku kot..dan sepatutnye aku yg mintak nasihat dia..


    and lepas tu aku dah taktau apa nak cakap..agaknya siapa lagi nak komen yg bukan2 dekat status kawan aku tu...kalau biasa2 je aku xnak kacau..tapi WATCH OUT!! kalau ada yg nak komen sesedap mulut or xsayang maruah!!! hah...meh sini komen..

    pada yg dah terkena insaf2 sikit..aku tau aku bukan baik..aku tau aku xsempurna..aku xkisah kalau korg benci aku or nak kutuk aku ke..kadang2 benda yg aku tau salah tu aku langgar je buat..memangla aku ni hamba Allah yg kerdil lagi jahil...
    Cakap senang tapi nak buat susah..tapi kalau kata-kata pun xjaga..dan xmalu lansung nak dedahkan kat umum..adoi ai..berat tu~kena pulak mcm kes Encik Totoro tu..

    apa besar sangat mandat?
    tinggi sangat darjat kau sampai nak menidakkan hukum??
    no offend la wei,,kalau ko nak couple pun..tapi cakap tu hati2 sikit...

    kalau tak puas hati..habaq mai..kita bincang baik2...aku bukan budak sekolah agama pun sampai pandai sangat nak mengajar org..kalau aku salah betulkan ye...boleh tak??dan aku harap ramai yg menyokong aku terutamaya kawan2 perempuan..cuba berani sikit....jgn la asyik jadi supporters belakang tabir je... guna ilmu yg korg ada..nawaitu kena betul..Niat kita nak betulkan org sambil perbaiki diri sendiri...

    soalan aku...
    AKU BIADAP SANGAT KE DENGAN DIAORG?
    KATA-KATA AKU KASAR SANGAT KE?

    itu je..assalammualaikum.

    Labels: ,