Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Aliff Najmi~Aku nak Saman KAU bro!!
    Monday, January 10, 2011 | 3 Comments

    bismillah,

    lama xmenulis..hari tu budak2 plkn batch 1 dah mendaftarkan diri..
    and surely aliff najmi kwn aku yg kecoh mcm makcik2 tu dah selamat je berkawad sekrg..
    and baru je hari tu ckp dgn umi aku rindu si kepoh tu coz kalau dia ada memg la terhibur dunia ni.. ceh~at least sikit sebanyak ceria hidup aku dgn lawak bodoh yg kdg2 menyakitkan hati..


    budak cepat balik..dah xde org nak buat lawak ni..aku pun dah rarely online..
    nothing special lor bila online...kalau la aj's xde..maybe aku dah off terus segala fb,twitter and blog..
    oo..bukan blog..xmungkin..

    back to the title...selepas mukadimah yg panjg berjela ntah pape xberasas tanpa fakta bukti yg kukuh sah dan nyata tu..seriously dia nak buat aku cekik dia kot hari ni!!! sebab ada satu benda about me yg dia saja2 buat lawak xlucu last month jadi betul!!! mcm mana aku deny or fight the world sekalipun bukti dah ada depan nyata.!!

    and seriously aku nak strangled his neck sampai putus dua you know..
    he really knows me well enough and really drives me up the wall..Oh God!! jaw drop aku pagi2 buta depan lappy menyaksikan kejadian takdir tuhan yg mungkin Allah dah makbulkan doa si alip bengong tu!!!aaaaaaa~ I can't believe it man!!

    surely aku dah kena tulah kau Sultan Aliff Najmi Bin Sultan Salleh Shah!


    Disebabkan benda yg ko ckp tu dah jadi..aku doakan ko balik je plkn tu kau pun jadi mcm tu..
    serves u right!! Not fair kalau kau je yg betul...BRO!! BALIK CEPAT SEBAB AKU NAK BELANJA KAU MAKAN SUSHI BUATAN AKU PERISA GUNUNG BERAPI YG MEMUNTAHKAN LAHAR HIJAU DAN MERAH YG KAU XBOLEH NAK LAWAN~

    so please...balik cepat..

    btw, "missing u big time bro"...aku tau mesti gelakkan aku bila balik nanti kalau kau tau ape yg dah jadik skrg~huu

    dan masa tu aku akan bombard your house dengan lethal punya peluru hukuman~
    Verdict you never a crime babe~I see you later and sue you dekat mahkamah aj's tanpa peguam pembela yg boleh membela segala-galanya pasal lawak2 lucu kau yg xmunasabah sampai jadi nyata yag aku sendiri rasa weird and uncomfortable tahap cipan yg duduk atas venus~




    enough nonsense..

    you'll be back i know..i'll wait!!.

    Labels: ,

    Blogger SyedGraphiX said...

    erkk..ape yg die buat? hehe

     
    Blogger aku zaty said...

    hoh? *blur tak tau pape*

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    syed: ooh,dia bergurau lepastu benda yg dia ckp tu happen..

    zaty: remember masa alip buat lawak yg aku geli geleman tahap 9.9 tu??
    oh yeah..hasil lawak dia tu aku nmpak dkt ahaha~ geli~~

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu