Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Another Tag From A New Friend~
    Thursday, January 13, 2011 | 5 Comments

    bismillah,
    jam dah menunjukkan pukul satu empat minit pagi..
    rasa nak menulis..oo..aku di tag..oleh
    dan rasanya
    pun pernah tag aku tapi xsempat nak buat..
     
     

    OK LET'S GET STARTED!

    RULE

    once you have been tagged,
    you are supposed to write a note with 25 random,
    things, facts or goal about you.
    at the end, choose 25 people to be tagged.
    you have to tagged the person who tagged you.
    if i tag you, its because i want to know more about you.
     
    ermm,the rules..aku xsuka..so aku hanya akan obey the first to third line sahaja..
    rules are made to be broken aite~kita yg buat dia so xde hal punya..
    aku hidup cara aku..f-a-h-a-m?
     
    1. Nama penuh aku Anisah Binti Zahorin
    2. Bukan Melayu Tulen yg pasti..jangan ada yg membantah itu!I'm a mix blood proudly say.
    3. I don't do complex relationship or any so called bloody mushy mess relationship but no offend to others.
    4. I'm a good listener,a good actress,an open minded person but recluse.. 
    5. Kalau dah sayang dekat orang tu aku akan jaga dan protect dia..but only good friends and family je yg deserve kasih sayang aku.
     
    6. Adik-beradik aku 3 orang dan aku the only girl..aku sulung..and hate to be called along..Amin and Imran are my Knights yg always be with me and I love both of them more than anyone in this whole ridiculous world~
    7. I want to be a good daughter yg dapat fulfill my parents wish and can serve the nation and my religion, Islam.
    8. I'm a person yg pegang pada janji...The most important thing in relationship is thrustworthy..so aku harus berpegang pada janji supaya org percaya dgn aku..
    9. Aku paling suka karya Hlovate dan komik Naruto~Bola sepak dan Kasut Everlast maroon yg ayah belikan.
    10. Love when people call me Anis or Izz...or kakak,adik,sister...Some of my friends call me Jongs..and Aj's call me Angah..and I'm Izz of Rage...just call me Anis or Izz ,much easier..
     
    11. My addiction is music..From MCR to Maher Zain..Yusuf Islam, Hijjaz, Super Junior,2pm,KRU,Siti Nurhaliza,Michael Buble,Vanessa Mae,Mozart,Tchaikovsky,...Oh Yeah...also Pop Shuvit and P.Ramlee..Pancha Sitara to Saloma...aaahhh~I love them all!!!selagi sedap aku layan je..
    12. Aim aku just nak a happy family,dapat kehidupan yg sederhana tapi bahagia,nak suami soleh yg boleh guide my family,dapat tunaikan segala urusan dan mematuhi suruhan Allah..
    13. Not a good student that always do bad things...tapi still hormat cikgu..
    14. Paling suka Ikan..suka makan ikan..bela ikan..tengok ikan dan ikan..ikan..ikan lagi..fish is my favorite model.
    15. Sangat suka mengambil gambar and I do wanna have my own camera...for the time being I share the camera with Abg Ngah..
     
    16. Oh yeah, I'm a bohemian girl~do wanna be Yuppies lar~
    17. I love to tell stories about myself but I bet no one knows my life better than me..
    18. My sweet+sour+bitter person that always be with me..fight with me..hold my hand till there is no end and stick in my memories forever and I love so much that I can't lose her is the one and only Izzaty haziqah.
    19.  Oh ye..my birthday is on the fourth...February..I'm gonna reach 18 a few days later..hahaha...
    20.  currently menjadi penganggur kerana dah habis spm...waiting for the results yg mengerikan dan menakutkan..but i do plan my future and reda dgn ketentuan Allah..
     
    21. Baik dengan aku dan aku baik dengan kau..Selagi kau baik dgn aku aku akan terima kau walaupun satu dunia ni benci dan meluat tgok kau..i'm still ur friend walau mcm mana jahat atau teruk atau bodoh atau hodoh atau apa2 jela yg ada pada kau..as long as u treat me like a friend..
    22. Boys can be my friend and they have to make sure yg mereka menjaga tatasusila dgn aku dan berada 20 cm jauh dari aku at least...sebab aku seram dan xsuka lelaki dekat2...NO..BIG NO WITH CAPITAL "N". 
    23. Sangat suka berkawan dan xmemilih kawan...I may be recluse but i'm different in a unic way..*heh aku memg suka puji diri sendiri sebab xde sapa nak puji aku..haha..like I care..(fakta)*
    24. Jangan malu-malu nak cerita apa2 dgn aku..aku boleh layan punya..sebutla pasal sukan laki dan wanita, anime dan cartoon, rock dan ghazal..aku boleh je layan walaupun aku xberapa minat..sebab aku percaya minat boleh diterap bukan???
    25. Lastly..aku suka buku..itu sahaja.
     
    kalau nak baca biodata aku boleh ke sini.
     
    trimas diucapkan kepada tuan punya blog yg mengetag aku..hee~till then..
     
    May Allah bless~

    Labels:

    Blogger ~HumairaH~ said...

    =) hik3..

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    ^^ wee~

     
    Blogger aku zaty said...

    unnie!!!
    aku love semua facts about u..
    but damn love yang no 18..
    ngee~
    :) *senyum sampai heaven*

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    wekk~ntah2 izzaty haziqah lain agaknye..perasan adik aku sorg ni.. hehe~

     
    Blogger owL_aRtOwL said...

    XDDD

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu