Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Kau DIAM!! aku cakap.
    Friday, January 21, 2011 | 7 Comments

    bismillah...

    lama xtulis..sebab aku sibuk dengan macam2 benda...
    sapa kata penganggur sementara macam aku dok goyang kaki je??
    serious i don't have enough time to spend here..

    enough pendahuluan..
    sebelum kepala aku berasap xde sapa nak dengar aku let out all the poison baik aku menceceh tanpa mengeluarkan apa-apa bunyi kat sini..



    aku dah penat asyik kena mendengar..
    aku dah penat asyik kena condemn ..
    aku dah penat nak tahan kau punya insults!
    mungkin kau rasa benda tu jokes...but not for me.
    i take it seriously..you bloody ....!

    kalau kau rasa nak jadi kawan aku lagi...STOP IT!
    ada faham?? kalau dah xboleh nak stop...kau blah je la..
    aku xnak aku sakit hati..
    dan aku xnak gaduh dengan kau..
    who am I to you la anyway??
    apa besar sangat mandat kau nak cakap mcm tu?
    apa hebat sangat kata-kata kau tahap socrates dengan plato?
    I urge u to stop all your moron behavior and act like an adult!

    FYI! aku xde masa nak layan kerenah kasanova kelas satu mcm kau!! 
    aku dah xde selera nak main-main dengan anak org kaya macam dia!!
    aku dah muak dengan si pelik kaki rayau bohemian xtentu arah merangkap kawan kau!!
    aku meluat nak cakap pasal that good for nothing budak sekolah agama tu!
    apa kau ingat dia bagus sangat?
    apa kau ingat budak sekolah biasa tu teruk sangat?
    damn you la kalau kau fikir mcm tu~
    i know both of u came from elite school but that doesn't meant that you have the rights to say bad about us~i was proud of my school and still am.. itulah tempat yang banyak bagi aku pengajaran dalam hidup..

    one more thing,aku xnak ada kaitan lansung dengan siapa2 saja yang kau mention kan tu!!
    mohon sangat kau FAHAM!!

    weh..sorry kalau aku kurang ajar..
    sorry kalau kau terasa..aku tau kau pasti baca..
    aku xnak this will be the end of  our long way back history...
    aku admit we have share a lot that no one can take it or deny it~~
    but ur saying is just so wrong and vexing on so many levels!!

    i do appreciate your concern..
    i do know u are joking but it burns me..
    the sickness come again..paracetamol over and over..
    u do it again i promise u it will be the end...

    B-E-T-U-L-A-K-U-B-E-N-C-I-K-A-U-S-A-A-T-I-N-I..

    p/s: aku demam dan selsema..doakan esok aku sihat..aku xnak plan esok gagal..

    Labels: , ,

    Anonymous Anonymous said...

    are you talking to me miss?
    i'm the guy from pa..rasanya kau cakap pasal aku..
    sorry kalau aku lukakan hati kau..
    aku xde niat pun..serius!
    mungkin aku terlampau bosan waktu tu dan dah habis akal xtau nak ckp pasal benda lain..

    aku call kau xangkat.
    aku mesej kau xbalas.
    betul aku value our friendship.
    org lain dah benci aku dan aku xnak kau pun sama.
    aku minta maaf..betul aku minta maaf...please jangan verdict aku mcm ni..aku cuba xcakap pasal diaorg lagi..sorry again.

    aku sayang kau..itu aku tak tipu.

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    think before you say la bro~
    kau ingat otak aku bole senang2 delete,backspace and reformat!!

    kau ingat senang aku nak hadam apa yg ko cakap tu??hell bro~hell!!

     
    Anonymous Anonymous said...

    i was wrong!
    sorry..xde niat pun aku nak keruhkan keadaan..like i just say before..aku yg mamai..ntah apa aku fikir masa tu..

    sorry..aku xtau nak cakap apa dah..
    aku xnak benda ni jadi the end of our friendship..kau je yg sanggup nak kwn dgn org teruk mcm aku..

    aku xde niat nak insults sekolah kau..xberniat pun..forgive my foolness can you?

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    give me some time..
    I know u have tons of problems on your own...tapi aku mintak sangat kau jangan kau gurau benda2 xlawak mcm tu lagi..
    i'm hurt..you cut me..it is the hardest when kawan baik stab your own wound tau x? aah~aku tau la kau tu a doctor to be..tapi kau kena ingat..penyakit hati ubatnya xde pada doktor..so please..mind your business and let me live..
    i need time..

     
    Anonymous Anonymous said...

    okey..aku akan tunggu..
    take your time..as much as u want..aku nak kau tau yg aku memg ikhlas kawan dgn kau..aku xnak lukakan kau..kau ingat the letter?
    kau tau kan aku memg xnak hilang kau sampai bila2...dan sakit kau tu masih berlarutan lagi..aku tau.but i did hurt you..i can't help it..benda dah jadi..

    xpela..aku rela tunggu..
    forgive me will you..
    aku sayang kau..ingat tu..aku xnak hilang kau..aku sayang kau..aku xmain-main..dulu,sekarang dan sampai bila2~

     
    Blogger bubu253 said...

    adeik sba ye (",)
    bese laa msia kdg2 nie pntg dri sndri (",)
    xpk atie org laen n xjge atie org laen...
    (",)
    sba ye little sis
    (",)

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    kak elle: akak T^T..i'm so sad..
    yeah.kena sabar..betul tu..org memg selalu sakitkan hati kita..tp kita kena sabar kan...huu~

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu