Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Keracunan Makanan.
    Thursday, January 27, 2011 | 5 Comments

    bismillah..

    salam readers...how's ur day??
    best ke xbest kena lalui jugak kan...ahhhaha~
    hari ni aku sakit perut..keracunan makanan...

    aaaaaa~~~memg la xleh buat apa..
    so..makan la pil chi kit teck aun tu..
    dah mcm kaviar je aku tgok...


    errkkk~berkesan betul ubat ni..
    ahhaha~best betul...rasa pun sedap je..
    xdela nak muntah pun makan benda ni.


    aaa~tu je kot nak cakap..lagi satu..aku dah tukar url blog aku..yg lama dah tak guna..

    http://daelfofcassiopeia.blogspot.com dah xwujud..

    yang ada sekarang cuma http://izzterror.blogspot.com

    okey..itu saja.jumpa lagi.

    Labels: ,

    Blogger elle said...

    next tyme be more careful b4 eat anything...
    do tke cre urself adiek...
    (",)

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    hooo..lately ni memg asyik salah makan jela..perut ni dulu kebal je... skrg ni dah jadi the most sensitif plak..

    hee~btw thanks sister..^^

     
    Blogger aku zaty said...

    ngee~
    unnie, ko hutang 2 entry taw ngn aku..

    satu yg aku tag tu.. WAJIB.!^^
    satu lagi entry yg psl date tu..
    WAJIB jugak.!^^

     
    Blogger Myn 열한 said...

    pil chi-kit tu da mcm gula2 je wat aku~haha
    rse die sedap, cm herba gitu <3

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    zaty: erkk...hari ni aku buat eh... tapi xmau masuk kontest uh..aku buat selengkap-lengkapnya siap dialog ye.. khas dan bonus untuk zaty yg tersayang..

    myn: ehe~memg sedap..mcm herba..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu