Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Khurafat dan Karnival Universiti.
    Saturday, January 22, 2011 | 0 Comments

    bismillah..

    heiya readers.berlalu sudah episod duka lara semalam..
    hari ini iron lady of aj's keluar jugak dgn bebudak ni ke karnival universiti yg diadakan di mitc~

    mula-mula tu memglah aku rasa mcm xlarat je sebab dah kena serang dgn virus selsema dan demam tapi aku gagahkan juga langkahku ini..demi adik-adik sebaya tercinta..bhaha~
    okey..pukul 10.30 aku ambil myn,zaty dengan along..then sampai je sana kitaorg tunggu abel jap..abel pastu sampai dgn dicken...abgnya..siap bawak bodyguard uh..anak bongsu la katakan..

    lepas tu kitaorg merayau..mangai ramai gila budak sekolah..mcm2 booth gak aku singgah...tapi paling best dekat booth uiam dengan uum..memg friendly habisan org yg buat pameran tu..I LIKE!!


     
    habis tu...dicken tumpangkan kami bertiga ke melaka mall..nak naik bas xlarat mak oi...pastu gi tgok filem khurafat..kena lak aku kena tgok dgn superchicken tersayang...myn..hee...dengan along yg penakot gak
     haha..

    xsangka lak bebudak ni setuju nak tgok khurafat tu..cter tu boleh la tengok..walaupun aku pening gak tgok ending dia...haha...ade la aku terjerit gak...hahhhhaha~~~xbiasa nengok wayang cter hantu...filem ni pada aku boleh je tgok..xdela tahap best..xla teruk pun..biasa2 je..
    dak hasip yg sama panggung dengan kitaorg...mcm biasa la..xpuas hati...membebel je mamat reggae tu..
    masa tgok kak limah hari tu pun dia bising...hasip memg mcm tu..=_=!!

    pastu dia kata serik tgok filem melayu..tapi cter baru yg sam berlakon tu dia nak tgok lak...atoi ai..hasip..

    pastu pergi popular..myn dgn along beli buku..aku dah vow xnak beli buku bulan ni..sebab last month je aku dah blanja dkt rm200 untuk buku..mengamuk mak aku..buku beli tapi baca xhabis...

    lepas tu balik rumah..aku pengsan..demam punya pasal..

    Labels: ,