Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Red Croc Dan Gula Tahun Baru..
    Monday, January 3, 2011 | 2 Comments

    bismillah..

    assalamualaikum readers~"ceh macam la blog popular" haha~
    well, i guess it is not too late for me to wish u all a happy new year!!~wee..
    malam tahun baru aku di tepi pantai....so xleh nak online la...hahhhaha~

    for this new year ada banyak benda yg aku perlu buat..
    it costs a lot but i can cope with it..i'll try..

    okey full stop..now nak story sikit pasal semalam...

    My mum ajak pergi Mydin Melaka nak cari barang....
    Because of kebosanan yg melampau dan hati yg resah xtentu arah..fikiran berkecamuk dek dilanda badai kepiluan....tension yg baru nak hilang..so I agree to follow my mom...We walk around about half and hour..



    tiba-tiba ternampak lembaga misterius...Encik Kamal Adli!!!
    aaaa~aku dah nak terjerit sebab shock sangat...tetiba bila aku pandang balik....
    bukan Kamal adli pelakon tu..apa kes kamal adli nak lepak mydin..
    cehh~kalau betul Kamal Adli memg aku dah mintak bergambar dah..
    tapi serius muka lebih kurang mcm Kamal adli mamat tu..senyuman dia tu mcm lava gunung berapi tau haha~ cair kalau org  tgok...dah2...xde keje nak pandang org lebih-lebih...xproper you~

    so aku pun just jalan2 lagi...tengok jam dah nak masuk waktu...
    So aku pergi surau and solat macam biasa...lepas tu online kejap guna mydin wi-fi...
    agak laju la jugak macam 'pigsnail' je..so dah bosan keluar dari surau nak cari my mum..



    tetiba ada pulak mamat ni sesedap oren je trampled on my red croc..(actually aku pinjam je red croc adik aku sebab kasut aku basah..sandal pulak dah ranap..)
    it's okay la coz memg banyak gila kasut kat situ so aku xmarah..buat muka selamba dek pakai je red croc yg baru lepas kena pijak tu..

    and that's it...best2 tahap cipan kena gula kat situ..
    kawan budak yg pijak croc aku tu berkata, "weh,aku igt mamat..rupanye minah yg pakai croc merah..gempak!!"

    datang lagi sorang," dik abang nak pinjam croc tu..ko ni amar!gi pijak croc dia watpe?"

    and sorang lagi cakap," cun la wak pakai croc merah"

    Wat Da Heck?? pehh aku dah muka mcm kerang mabuk kat situ...so aku blah jela....tetiba mamat yg pijak croc merah tu berlari-lari datang kat aku mintak nombor..serius aku da jaw drop~ pastu aku bagi la no.. 999..hehe terus sorry keluar dari mulut dia...tersengih tersipu malu...

    halloo Incek abang....kalau setakat nak main2kan aku or gulakan aku xyah la....aku tau la korang terpikat dekat Croc Warna MERAH adik aku yg dah sempudal uh....Sumpah xnak pakai lagi croc merah tu pergi mydin...Adik pulak best2 je pakai Kasut Everlast dia...Converse dia pulak basah..kalau xaku dah rentap je awal2...ceh~

    Time nak out dari mydin tu boleh lak jumpa diaorg ni lagi..senyum2 kambing pehal...atoi ai..lawak betul.. korang agaknye dah xde kerja sangat ek..

    Lastly we went to Umbai...snatch some Ikan bakar (snatch xmenahan...)


    tyranny sungguh along dgn alang coz giatkan aku...terbantut selera....btw happy new year blog readers~

    Labels: ,

    Blogger Miss Cappuccino said...

    dear!!! kau ade kat umbai time tuh?? aku pun!!! waaaa~x sangke beb..sygnyer x jumpa~huhu
    tp aku gi malam,,

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    aku pun pergi mlm lorh~
    dlm pukul 8 lebey kot sampai ctu..
    hehe~~

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu