Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • 3 Februari~Hari yg biasa tapi bertanda.
    Friday, February 4, 2011 | 3 Comments

    bismillah~

    salam readers..I'm back..the same old me..
    lost here and there but the core is still inside..
    3 februari...tarikh yang aku nantikan kerana tarikh 3 februari merupakan tanda...
    tanda buat beberapa perkara yg penting in my bed of roses with thorns life kan..




    (you meant everything to me)

    tarikh 3 februari...
    aku lalui seperti biasa..life is tedious but still going on..
    entahlah...aku xnak hidup ni aku tiada perisian...biarlah ada walaupun sedikit..
    half a loaf is better than nothing..

    1. my parents anniversary.

    genap 19 tahun usia perkahwinan Puan Azizah dan Encik Zahorin hari ini...tiada apa yg special for today..cuma we spend a lot of time together as a family...I do enjoy it...

    2. gong xi fa cai

    tahun baru cina this year...terkilan sikit sebab lupa nak mesej pakcik...pakcik, happy new year okey..I'm so sorry...betul aku lupa nak mesej pakcik...pakcik jgn merajuk okeh..pakcik tetap my best chinese friend forever...moga pakcik gembira tahun ni...Chu Rui Jian..Selamat Tahun Baru Cina..
    dan tak lupa pada semua kenalan yg menyambut tahun baru especially to alpharians 2010... Xiao Lian..I miss you babe..

    3. birthday gamekyu.

    hari ni birthday gamekyu ...cho kyuhyun oppa happy birthday..You are my fav magnae in this lifetime.. will never change..i promise you..be healthy..take care of the members.
     hyunnie is a person that i know loving kyu so much.. thanks for your upcoming wish to yer my dear..I appreciate it so much..



    4. perginya encik mohd nadzar.

    encik mohd nadzar ialah bapa izzaty haziqah..my bear..memandangkan aku tidak keluar dan tidak mendekati telefon dan internet...maka aku cuma rileks hari ni..sebelum membaca Yassin tadi aku tergerak hati nak check phone..I call you immediately.. aku rasa terperanjat zaty...serius..aku xsangka your dad will go 'home' so soon..

    andai itu sudah tersurat siapa kita untuk menidakkan...
    hidup itu cuma pinjaman....belum sempat hubungan nak terjalin dia dah pergi....mungkin bukan rezeki mereka dua beranak untuk lebih mengenali antara satu sama lain kan..dan tarikh ini jadi penanda pemergian her dad...Insyaallah majlis kebumi tu esok dekat sabah..moga rohnya dicucuri rahmat..a big thanks to him for giving me such a precious homo sapien..my dear izzaty haziqah..your daughter..how i wish i can tell you that~

    5. on the verge of my birthday.

    yup..aku dah 18 tahun..kerana disaat aku menaip dah 4 februari...itu saja.

    kesimpulannya...hari ini memg membawa banyak makna bagi aku....itu sahaja..selamat tinggal..jumpa lagi...mungkin esok lusa aku pun akan pergi..siapa tahu...hidup tu pinjaman..aku kena teruskan jihad aku...aku dah janji...fight till you die..never say no before trying..



    thanks pada nabilah sebab jadi org pertama wish my birthday...diikuti siti fatimah rosli...my dear zaty,siti nabilah, along fiza...xlupa juga shauqi,mira qila,kai tian dan ira...kak memey gak..kak fina dengan wensy thanks bebyk~

    moga kakak dan abang aku yg ada di mesir selamat pulang ke tanah air...hanya doa mampu adikmu kirim...moga selamat sampai..

    assalamualaikum..May Allah bless us..

    Labels: , , , , , , , ,

    Blogger yayalya said...

    hye adik...thnx bgtw akk :)
    akk da xaktif fb...adik de twitter x?

     
    Blogger aku zaty said...

    anis.. happy birthday..

    anis.. thankz a lot..

    anis.. insyaAllah selepas zohor nie dye dikebumikn.. hmm.. dan aku tiada.. aku xtau bila aku akan dpt tengok kubur dye.. dye jauhh.. dye sntiasa jauhh dari aku.. mase dye masih hidup dan masa dye dah tiada.. aku hilang kata2.

    sorry hari nie patut ko hepy. tp aku buad luahan hati plak.

    i wish u were here.

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    kak yaya: ade hehe

    * http://twitter.com/izzterror

    zaty:
    i wish i were there with u..
    just talk to me if there's anything okay..don't keep it by urself..dah xde rezeki kau untuk hidup dgn dia..andai itu takdirNya..kita reda ye.

    moga rohnya dicucuri rahmat..it's ok.. i'm fine today.

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu