Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Aku Berasap~Rasa nak baling beg kat kepala kau!
    Monday, February 21, 2011 | 0 Comments

    Oh My God!!!

    bahasa digunakan sedikit kasar...harap maklum!

     (gambar google.)

    terima kasih kerana membuang masa aku....
    Pukul 10 pagi aku tercacak menunggu kau dekat ssdc tu haa~~kau yg janji pukul 10 kan?? dah tu aku tunggu kau takde pulak...dah 10 minit tu kau sampai baru lepas ajar anak buah kau yg merangkap classmate aku....waaah bukan main lagi...anak buah kau boleh datang bila2 masa eh...

    fine!! aku xkisah...and wat da heck!!! mcm celaka baiknya perangai...dia boleh suruh org lain belajar dgn dia pastu..aku tercengang mcm org bodoh nak mampus kat situ!! dah tu konon nak berbudi bahasa kau suruh aku cari Mr. Ramesh kat atas nak belajar parking...kalau setakat nak belajar dgn org lain tu aku xkisah la...pastu boleh lak blah je...

    masa tu memg aku nak baling je beg lama aku tu kat kepala dia...moron betul...

    xpe..aku boleh sabar lagi....lepas tu aku menapak ke tapak parking nak cari Ramesh...

    and guess what????

    one of the cikgu tu cakap Ramesh takde....WHAT???? aku rasa mcm nak bunuh je kau sekarang!! dahla last week kau cancel class 3 kali....3 KALI TAU TAK!!!!...dan termasuk hari ni dah 4 KALI kau kenakan aku.....

    nasib baiklah aku jumpa Cikgu Sasi kat atas tu....dia pun sanggup nak tolong aku...dan aku boleh berurusan terus dgn dia....

    agak2 dia tau tak masa aku yg kau bazirkan tu boleh aku isi dengan memasak dan kemas rumah...

    kepada kau....

    heh....aku akan belajar dgn Sasi start today..
    kalau kau xhengen nak mengajar aku, aku pun TAK KESIOR NAK BELAJAR DENGAN KAU...

    dahla tahap kesabaran aku tu hanya setinggi botol kapur kasut tu...kau nak test plak kesabaran aku....nasib baik aku tak maki kau tadi....nasib baik beg aku tak sampai kat kepala kau... kalau ikut zaman jahiliyah dulu memg dah kena maki free free je kau..

    dah aku nak berambus...

    Labels: