Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Dik, Lu jangan poyo boleh?
    Wednesday, February 16, 2011 | 6 Comments

    bismillah,

    har har har...i'm back as usual..
    nak update selalu tapi memg la masa tak mengizinkan....
    lagipun kemalasan yg abso-bloody-lutely telah menghalang gua menaip..
    alah, life needs more than internet hey~
    but kekadang memg bosan pun kalau xde internet..

    enough mukadimah yg melalut ke Atlantic ocean nu haa~

    hari tu...
    semalam...
    dan pagi tadi...

    aku bukak fb..
    news feed aku tgok dulu...
    okeyh...dah bosan..aku bukak wall adik lelaki aku...

    ada minah ni dok selalu menempel je kat wall adik aku..
    setiap status dan apa-apa je yg adik aku buat mesti nak respon..
    pastu kat news feed aku tgok budak tu menempel gak dkt wall sepupu aku..
    of course lelaki...percaya tak..dah 3 hari aku perhati je budak ni nye aktiviti...
    *aku stalker dan paparazzi tak bertauliah..*

    masalahnya lelaki2 tu malas gila kut nak respon dgn minah ni..

    gua sarankan kat minah luar sana...
    hangpa xyah tergeliat gatal beno nak menempel diri anda pada wall org lain especially yg different gender...kalau org tu layan ok gak..ni tak...dahla asyik tgok muka kau....tuan punya badan tak respon papa...kalau aku malu gile babe....

    adik dgn sepupu aku boleh plak buat bodoh..
    sengaja je diaorg buat camtu...siap gelak-gelak lagi...
    boys are the same..they only care about the lady that they respect..
    kalau dah tak respect mcm tu la gayanya~

    pesanan gua: lu jgn murah!

    ahaha~mcm ar budak pompuan tu bace blog aku kan??? like I care~lala

    Labels:

    Blogger gabanMorka said...

    kes aku plak, ade beberapa budak laki,sibuk mengEXPOSEkan, memPOYOkan diri kat wall adik perempuan aku dengan unsur mengorat..

    sudah tentu la aku menjadi bengang.
    normal ke aku?

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    ahaha~
    tidak ada yg normal selain kau yg normal bro..~

    biasa arr~abg mesti nak protect adik kan...pernah je ada laki buat camtu kat gua gak tapi adik laki gua dah cantas diaorg awal-awal..maklumlah aku xde abg.

    conclusion: bengang tu normal untuk kita yg ada pride~

     
    Blogger gabanMorka said...

    aku xde pride,aku cuma ego.haha

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    ego huh?? haha~okey..pape jela janji xcuba malukan diri sendiri dah la..

     
    Blogger ♥ elle ♥ said...

    yup...
    wat malu jerk...
    girl should has her own pride..
    then boy will respect...
    (",)

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    indeed my dear sis~
    ^_^

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu