Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Entry Sesat Untuk Si Sesat~
    Wednesday, February 9, 2011 | 0 Comments

    hahhahaha~ A Big Ha.ha.ha. to myself~
    aku lari-aku buang lagu tu-tapi aku dengar balik-
    -sebab-aku perlukan lagu tuh-aku xsesat sila percaya-

    aku tak terperanjat kalau ada org yg cakap aku sesat lepas ni..
    entry dan lagu ni ditujukan khas untuk deela hamzah dan muhammad hasif kerana melayan kesesatan aku sejak kebelakangan ni...bhahaha~~~

    ada sesiapa nak sesat pergi play lagu kat sidebar kiri aku eh..atas sekali..tapi kalau kau tu stok alim ulamak yg xnak rosak fikiran pergi main jauh-jauh~~ada berani??tekan.bawah ni pun boleh je tekan...haha..jgn salahkan aku kalau korg addict dgn lagu nih...



    p/s: aku muak nak jadi baik...nak berubah....nanti-nanti dulu...aku penat!

    sebab org-org yg kononnya kata kesahkan aku...tapi sbnrnya xpeduli pun perasaan aku..dah bosan kau campak....dah xde urusan selamat tinggal..bila time mintak tolong asyik contact je memanjang...bila dah dpt partner baru kau blah...tapi aku still pegang pada janji..selagi kau perlukan aku..aku ada...aku bukan kacang lupakan kulit...sila faham..oh ye...ini taipan random..sapa gigit cili cari air minum.

    *If you tie me down and trap me
    Then the love is also tied down
    The future is also tied down
    It can’t grow anymore
    Freely empty yourself and look at me
    I’ll fill you only, I’ll completely fill you only

    Your undeniable spell is the Lucifer
    Your undeniable magic is the Lucifer
    When I approach you
    With your angelic face
    Say the reason you live is for me
    Say it

    oh ye..lirik dan lagu ni clean..so xsesat punya...kalau kau fikir sesat..memg kau yg sesat bhaha~

    kalau nak muntah..pergi blah..kat sini xde tong sampah...

    Labels: