Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Kawan/Sahabat/Friend/Teman
    Sunday, February 13, 2011 | 4 Comments

    bismillah,

    kawan.sahabat.friend.teman.

    sebutan yg berbeza tapi maksud sama...aku rindu kawan aku..sebab tu aku tulis entry nih..



    mcm mana kawan kau treat kau? mcm mana kau layan kawan kau? kau memilih kawan ke?



    ahah~aku as a typical human memg totally value friendship...
    aku xmemilih kawan...kau sebutlah kawan jenis apa? semua ada....

    kaki street?
    yg skema memanjang?
    budak rempit?
    samseng kampung?
    stok alim ulamak?
    yg sosial habisan?
    yg dah rosak?
    yg tak terusik?
    yg menjengkelkan?
    yg anak mak manja?
    yg kaya raya?
    yg lawa dan hensem segala bagai?
    yg miskin papa kedana?
    yg stuck in typical family affairs?

    kau sebut jelah...semua spesies tuh aku layan je...
    sebab pada aku, xde sebab untuk aku discriminate seseorg tu dari segi luaran semata dan aku xboleh nak salahkan seseorg tu dgn keadaan dia yg xbetul..sebab kadang-kadang life yg paksa dia jadi mcm tu...dan aku tak akan sekali-kali treat kawan aku teruk walau mcm mana teruk pun dia..

    pernah suatu hari aku keluarkan kenyataan pada seorg schoolmate aku yg femes dgn segala kontroversi.....kalau buat hal panas tuh memg muka dia arrr~~masa tu dia sedih org tuduh dia macam-macam...sampai kawan2 dia pulaukan dia...

    "selagi kau kawan aku..aku akan terima kau...walaupun kau tu tergolek tepi jalan takde sapa hiraukan kau...aku akan pungut kau...kalau dah takde sapa nak support kau..aku still ada..itu janji aku!!selagi kau xbuat taik dengan aku..."

    dan perkara paling menyakitkan hati ialah bila tanpa angin dan ribut org yg kau panggil kawan tu blah mcm tu je dari hidup kau....

    1.dan sebabnya kerana dia takut aku xdapat nak terima dia sebab family dia bermasalah...

    2.dan kerana aku xsepandai dan segenius dia....*hallooooo!!! aku always in top class since zaman hingusan okey*"waklu!! lu ingat lu pandai aku kesah????? aku boleh hidup tanpa kau...tapi aku admit aku sakit hati kau blah mcm tu jer!"

    dah D.I.A.M!!!..kepala aku nak meletop memikirkan piles of works yg xpernahnya nak sudah....cooking marathon yg memg jadi norma bg org perempuan....si imran adik aku yg asyik memekak....memglah dia xboleh nak ambik tempat abg ngah sampai bila-bila...

    masak dgn abg ngah pagi tadi memg trully disaster yg supernatura.....serius aku serik!

    dalam hidup tak boleh complain banyak-banyak!! aku mind this line every time hard times come...

    oh ye...i miss the old time kawan-kawan..semua org dah berpecah ke serata alam ni...dan akan ada life baru yg perlu kita semua tempuhi...don't be afraid! hail the old time optimist!! be brave take the challenge and spice up ur life...adios~

    Labels:

    Blogger aien zell said...

    kalau namanya kawan baik tu..susah senang sama2...

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    kawan baik...yg entah sampai bila akan bersama..haha~~entahlah...

    i'm searching for the word 'forever' although i've found some..still searching..

     
    Blogger aku zaty said...

    kawan baik.. walaupun jauh jasadnya, tp dlm ingatan tetap ada slama2nya.. itu aku percaya..

    sorry late baca.. aku da bape ari xon9.. ngee~

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    it's okay..

    yeah~kenangan xkan mati..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu