Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • My Hero..
    Saturday, February 12, 2011 | 0 Comments

    bismillah,

    "dalam hidup tak boleh complain banyak-banyak"



    a friend said to me...
    dan dengat ayat tu aku jadi makin matang dan bersyukur dengan apa yg aku ada sekarang nih...kalau nak diikutkan memg xterkira nikmat yg Allah bagi kat aku...
    cuma selalu je butakan mata...pekakkan telinga...xnak terima apa yg dah jadi kat dunia sendiri..

    manusia tu mudah lupa...mudah lalai..
    nak nak yg spesies mcm aku...selalu je take some usual things for granted...
    selalu je niat konon nak berubah for good...
    lepas tuh when there are some barriers datang..
    mula lah balik kat takuk lama jap..



    nasib baiklah ada knight with shining armor yg xjemu-jemu nak betulkan silap kekandanya ni...yg sedia menadah telinga mendengar segala babbling aku yg xserupa bahasa tu...yg tahan telinga dengar aku karaoke dlm bilik dia bila aku tension..

    ~amin bin zahorin~

    dan bila time lambat nak solat je mula lah abng ngah bising memekak...ajak solat jemaah..walaupun xdpt nak buat complete full set semua family member, dpt solat dgn abg ngah pun ok je.. kalau nak ikutkan patutnya aku yg tegur abg ngah tapi dah terbalik pulak~

    abg ngah sangat pantang melambatkan solat...memg dia akan haunt me sampai aku ambil solat tu..dan abg ngah yg selalu ajak kami puasa sunat...yg kejut aku solat subuh kalau alarm phone fail nak kejut aku...yg berpesan masa dia ke masjid agar aku solat cepat...yg selalu bercerita pasal pengalaman ikut tabligh tu...yg sgt menjaga aurat kami rakyat wanita dalam family ni...

    ooo ye...walaupun dia ni prgai relax slumber..dia akan selalu alert pasal sesuatu..

    ahhh~~memglah kalau ada adik lelaki ni xsama dgn adik gegurl..adik lelaki selalunya kurg reaction and kurg emotional...kdg2 apa yg aku ckp mcm wind blowing je kat dia..xde pape..sampai boleh korek telinga je lepas dgr aku bercakap...hahaha~~ memgla kau rasa vexing sesgt bila org buat mcm tu..tapi dah biasa...xde apa nak kata...

    bila dia pemurah tu memglah sangatttt sayaaaaangggg kat dia.....

    hahahaha~agak-agak nak tak dia belikan aku full set alexandra potter tuh?
    xpun belikan aku yoyo baru ke...

    -my hero-my abg ngah-my abg pengawas-my abg lebai-my forever adinda tersayang-

    dahla...xyah nak puji lebih-lebih..esok nak memandu dgn dia...papai peeps...good moments,big time..hands down...nak buat anime marathon esok..kalau larat nura rise of the yokai clan jadik mangsa!

    best pulak layan sembang dgn abg ngah petg tadi sambil dgr lagu rocketeer...diikuti hard times come easy..pastu gaya sambung dengar empty decoration..


    liya...aunty anis sangat rindu kamu....Insyaallah you'll have great siblings like I have in just small time dear...amin~

    p/s:aku taktau nak tulis pasal hal duniawi berita tergempar..tgok berita dan baca blog org lain sudaaa~~

    Labels: , ,