Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Surat Kokak
    Friday, February 25, 2011 | 2 Comments

    bismillah,

    AJ 4293, Jalan Terror,
    Kg Furious, 77007,
    Melaka,Malaysia.

    25 FEBRUARI 2011

    Selamat malam...aku dah lupa format surat...bloody-serious.

           Ooh...agak lama tak menulis...dah tiada siapa yg kisah dan tiada siapa yg peduli...hahaha~ aku taip bila aku rajin.bila aku emo.bila aku nak.bila aku suka..
          Kan aku dah kata...mesti kau bosan baca...so blah je kalau dah rasa meluat.

            Aku kena kokak dgn auntie kedai kasut bata hari ni..wahaha~bukanla kokak maksudnya auntie kedai bata tu gigit gua...ataupun kerjakan gua teruk-teruk...aku sengaja je konon-konon nak buang sikit rambut...tapi..............................tapi................

    (auntie kedai bata=belakang kedai bata tu auntie tu potong rambut org.)

            Akhirnya, kepala ku dikokak menggunakan gunting.....habis kenangan selama berbulan-bulan dan sisa-sisa sel-sel rambut aku dikokaknya gunting auntie tu...huaaaa~~~~~ternganga,terpana dan terbata aku menyaksikan kerakusan gunting tu meng-ko-kak rambut aku...woooohooooo~~ nangis tak berlagu weyh...

             Aku rasa macam nak rampas gunting tu pastu cucuk dekat kusyen kedai bata tu...biar auntie tu pulak yg jaw drop..Oh My God!!~ kesalahan teknikal la ni...tak pasal-pasal rambut ku dikokaknye gunting tu...


         tu je kot...tamat dah surat kokak aku..teringin plak nak buat rambut style rikuo malam..setakat rikuo siang tu dah bosan aku..


    ni semua gara-gara suka sangat tengok cerita nurarihyon no mago tu...wahahaha..
    sapa yg belum tengok tu jom tengok Nura: Rise of the Yokai Clan...hehehe... animax..khamis 9.30 malam..kalau dah malas nak tunggu kau tgok online sudah..

    Yang benar lagi benar dan tidak benar tidak benar,

    Izz

    Labels: , ,

    Blogger deela said...

    ak pown tgk anime tu aritu~lgu die best gak eh..tpi ak x iegt lgu beginning or ending die~

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    huahua...aku rasa rikuo tu hensem arr..tu yg suka tu..lagu dia pun ok jer..aku pun xtau ape tajuknye.

    heee..dah maju!~~~

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu