Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Unforgettable Day
    Monday, February 7, 2011 | 2 Comments

    bismillah..

    heiya readers..assalamualaikum..it has been a long time since I update this crappy tedious blog~~wahahaha..but I bet this blog still have it's own readers right? okeyh..stop babbling like crazy..just wanna tell you about my unforgettable day..It was on 4th of february 2011...

    pukul 12 malam....friends and cousins call dan mesej...quite happy coz lots of homo sapien remember my born day..ishh ish ishh~~can't sleep till late 5 in the morning...thanks to all of you...hehe xkisahla akan dpt panda eyes ke tak nanti...hehhehe...muka aku tetap sama je...xde beza..kan...

    okeyh..then...bangun pagi umi kata no need to cook for breakfast....we are going out..and have some breakfast...only me,abg ngah,ayah and umi...imran was not with us because he stays with his mama and ayah ghafar....kami pun pergi cari stall that day...dan makan..




    hooyah..sangat seronok!!~~after that all of us gerak ke jaya jusco lama...umi dan ayah belikan new handbag and purse for me...wahahaha~~sangat simple dan menarik..memg my taste lor... first time got birthday present yg best mcm nih...yelah selalunya masa birthday sambut gitu-gitu je...


    after that kami ke secret recipe disebabkan aku sangat suka white chocolate macadamia tuh.. indulgence yg tak boleh ditahan...se slice pun dah boleh buat aku gelak macam nak gilaaa~~~ aku bukanlah cake addict sooooo~~kami beli 3 slice je...kalau beli byk nanti mesti xhabis..



     after that, kami pergi makan dekat kentucky fried chicken je sebab umi sangat alergik dgn sushi king tuh...hahahhha...yg boleh mkn sushi abang ngah,aku dgn ayah je....nando's plak kami xminat... walaupun hari ni cuma birthday aku...ayah belikan abg ngah jam polo baru..sebab jam lama abg ngah dah masuk ke sungai tu hah~~
    ayah suruh aku pilih gak sementara ada offer...tapi memandgkan aku xtahu pakai jam...aku tolak jela offer ayah tuh...


    lepas tuh abg ngah suruh aku ikut ke popular..heheh..dah sebulan xbeli buku baru..tetiba abg ngah belikan aku dua bijik novel ni hah... alexandra potter...hihi..maknanya aku ada 4 novel english yg xhabis baca lagi....sayaaaaaaaaaaaaaang gileeeeeeeeeeeeerrrr kat abg ngah sebab belikan 2 buah novel nih..hihi...abg ngah...thanks for being pemurah amat...

    after that kami jalan-jalan lagi...memglah hari yg membahagiakan....

    cuma...ada yg lupa birthday aku...

    hehe tapi my wonderwall cakap xboleh complain byk-byak...aku ada everything in life...kalau nak banding dgn org lain....oh ye...dia jugak ada pos hadiah..terima kasih...

    till then..

    May Allah bless us~~

    Labels: , , , ,

    Blogger aku zaty said...

    ngee~
    best gilak bfday ko!
    simple, nice and bahagia jep..^^
    hdiah ko, I'll give it to you later k..=)

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    yup~memg dlm sejarah birthday paling best..hehehe~~ada hadiah?? xya susah maa~~tapi kalau ada nak aje...hee~

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu