Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Cool Yang bukan benar.
    Wednesday, March 2, 2011 | 0 Comments

    bismillah..

    the anxious me is here....wee~~
    kau tau tak..aku sekarang dah jadi haiwan berdarah sejuk mcm si froggie tu?
    orang kat rumah ni semua tengok aku macam rileks dan cool je..padahal dalam hati..Ya Allah..hanya Allah je yg tahu...tak tenteram yang amat..gila mendebarkan...rasa macam dalam perut aku ada ribuan butterflies yg terbang..

    keputusan spm dah nak keluar...ada yg kata dengar dekat radio next week keluarlah keputusan spm..



    Jari jemari aku dah menggigil- gigil je...
    habis bangs aku kena tarik-tarik dek tangan aku yg nerves babun nih..
    tetibe je suhu badan aku menurun...jongs yang poyo dah hilang...
    anisah zahorin yang selalunya tak amik port pasal byk benda tiba-tiba hilang kata-kata...lenyap dah semua keyakinan dan keazaman yang biasa...muka selamba badak dah terbang jauh dah..cuma muka cuak macam terpaksa buat bunjee jumping je yg ada....dan izz anis yg berani dan sentiasa cool ketika menaip di mana-mana nampaknya dah tak terkawal...jari dah tak ikut fikiran..apa yg mampu ku fikir terus aku taip...waklu..gua takde double or triple personality...tapi yg pasti aku versi sekarang dah gila CUAK!!!SILA PERCAYA HOMO-FURIOUS-SAPIENS~

    bm      ~ harap-harap takde slack.
    english ~ kalau tak dapat A+ gila meraung dowh.
    agama  ~yg ni aku harap dapat A weyh..tak kisahla A apa pun.
    m.mod ~ini pun harap-harap ok macam biasa.
    sejarah ~moga-moga dapat gred terbaik.
    biology ~aku nak A so badly..
    chemist ~semoga apa yg aku jwb tu mencukupi.
    fizik      ~I'll be satisfy if incek abu kassim prediction become true.
    add.m    ~Ya Allah....moga-moga kau berikanlah yang terbaik..aku tak mahu kalah ya Allah..

    Semoga Allah berikan kita yang terbaik terutamanya aj's semua..betul ini anxiety yang sangat-sangat..tidak dibuat main...cuak nak tunggu berita malam ni...

    p/s: acik..angah harap mimpi kau masin....walaupun aku suka manis...err manis pun ok kot..

    Labels: ,