Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Headphone Aku Meninggal.
    Saturday, March 5, 2011 | 2 Comments

    bismillah,

    yep...dengan dukacitanya aku mengumumkan bahawa my headphone dah meninggal...lebih kurang pada pukul 2.10 pagi Sabtu..kematian berlaku kerana aku yang terbunuh headphone aku...my second headphone...Aku terjaga dari lelap di sofa ruang tamu...

    tak perasan headphone tersangkut dekat leher..bila bangun dan hendak melangkah tiba-tiba aku terpijak the wire thingy and 'pup' mati... dah xboleh diselamatkan..

    I cry...sejujurnya...xsangka aku akan bunuh headphone aku sendiri...


    dalam ingatan dan sejarah masa lalu..elecom hitam star putih...yang dah kusemadikan..di...mana-mana jela...
    my new headphone...tadi petang angkat..memandangkan dah tak banyak pilihan kat jasin nu ha...aku decide nak beli zumreed kemenda ni....percayalah..sound memang best berbanding elecom yg dah mati tuh..tapi headphone sony e. adik aku tetap xley lawan..

    aku harap yang kali ni aku xbunuh jugak...

    memangla xde sape kat rumah ni yg boleh lawan title "Ratu Pemusnah" aku....
    set gelas,pinggan mangkuk..botol sos cili,cermin almari, jam daripada Paris, pasu rumah...dan lain-lain....semua ni aku pernah musnahkan..

    Ya Allah..kau berilah jodoh yang panjang antara aku dan zumreed nih...

    p/s: Hasif...aku mengharapkan kau untuk esok...Deela as my first person...kau jugak...korg dua org je yg boleh tolong aku..thanks peeps..big time..

    Labels:

    Anonymous [mirul: said...

    are you okay? dah sihat tak?

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    ape kau kesah? blah la kau..benci aku.

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu