Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Review "Hikayat Merong Mahawangsa"
    Sunday, March 13, 2011 | 2 Comments

    bismillah,



    holaaa~~humans semua....
    memandangkan aku dah gi tgok..terasa tergatal jugak tangan nak menaip pasal movie ni kat blog... wahahaha....pada aku cerita ni memang best jugakla!! aku rasa berbaloi je beli tiket..walaupun kat MBO Melaka Mall tu memang mahal..RM10 setiap hari...

    CGI filem ni aku rasa yang terbaiklah yg pernah KRU buat!
    walaupun ada gak nampak macam xreal sangat dekat sikit part...tapi overall memang superb!
    aku rasa filem ni memg boleh jual tahap International...tak rugi pun...

    Sebagai rakyat Malaysia, sokonglah filem tempatan...aku rasa filem ni antara filem yang aku puas hati tonton tau...jom ajak kawan pergi tonton filem nih...

    ending citer ni aku dan kawan-kawan puas hati...wohooo~~thumbs up for KRU!

    yang bestnya puteri cina tu cakap melayu babe!!~ ehehe...
    pelakon-pelakon pun okey je...sesuai dengan watak yg dibawa tu...aku suka tgok putera marcus dengan puteri china dalam movie tu..sweet kowt..bhahaha~~

    credits to sinemamalaysia.com..ni gambar barisan pelakon dan penerbit...

    kalau nak tau sinopsis kau pergilah cari kat google..dah berlambak ada..

    semalam aku pergi tonton dengan besties aku siti fatimah dgn siti nabilah...

    p/s: pergilah tgok filem ni...and be aware of pakcik kaki busuk yg tak cuci stokin sebulan..suwey.

    Labels:

    Blogger Radianthijab said...

    thanks 4 review :)

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    hehe welcome dear^^

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu