Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Ryan Higa...Wahaha..
    Monday, March 21, 2011 | 0 Comments

    hei humans blogger sekalian....

    wahaha..enough with bad day or sad entry here...
    okay..a few days ni memg bosan sikit and nak ceriakan hati tu aku enjoy watching youtube..
    mesti korg familiar dgn nama ryan higa kan?

    okey youtube...aku taip nigahiga.. ada lagi ke org yg tak kenal ryan higa???

    memandangkan dulu lagi myn dgn deela suka tgok ryan higa...diaorg pun gila2 suruh aku tengok..
    so memg kitaorg akan tgok video ryan higa yang lawak cam poyo tuh...nak nak kalau bosan.. tapi takde lah sampai tahap dak myn...korg tanya lah apa video pasal ryan higa nih sume dia dah tgok...aku kalau bosan baru aku carik video ryan higa..

    TEEHEE~
    err...aku rasa aku lagi suka never say never version ryan higa kot.


    err...yg antara fav aku yg nih...
    macam sengal...


    deela aku rasa suka yg ni sebab jay ada dlm video nih..wakaka...


    err..byk lagi yg best tau...search je la kalau nak tgok!

    Labels: