Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Long Time No Typing..
    Thursday, April 21, 2011 | 0 Comments

    assalamualaikum...

    eheh~ anybody miss me? rindu aku doakan aku okeh!

    belated birthday cake!
    oh yeah..walaupun birthday aku dah lama berlalu...hari isnin last week aku dapat my belated birthday cake!! yeehaaa~~ yg specialnya...



    jeng jeng jeng!!!
    the cake was made by my lovely zaty and cute myn~ the taste of the cake was awesome!! haha...awesome sebab di buat oleh org2 yg tersayang dengan perasaan penuh kasih sayang..ngeeheee~~walaupun birthday dak abu tapi aku yg dapat cake hari tuh..

    zaty and myn..terimas banyak2 from the bottom of my heart! ayyy...

    sealer

    hoho.. mengkome-mengkome tau idak mesin seal tu ape??  kalau yg tak tau kat bawah nih aku tepek contoh mesin sealer..

     lebih kurang macam ni la...hari tu kat kilang aku pakai mende nih...time org lain pakai ok je...tiba time aku...ha-ha-ha.. that-bloody-mushy-mess-machine buat hal... mula-mula bakar plastik kerisek...pastu berasap-asap..

    aku rileks dulu...bagi sejuk sikit mesin tuh...pastu seal ragi pulak...lima minit ok..pastu one of the ragi punya plastik tak masuk dlm kotak yg disediakan but it keeps intact dekat that machine and stuck...nasib baik tak meletup plastik ragi tu ek?? haha..ada yg hancor mesin tuh! fuuuh~~ rasa mcm nak give up dowh...

    tapi aku tak puas hati...aku teruskan jugak..pastu getah mesin sealer tu boleh plak tercampak-terbang dekat kak yati dgn plastik berbungkus ragi tuh...Oh My God! pastu aku pasang balik getah tu...end of the day..

    esok aku guna lagi mesin seal tu...nasib baik tak buat hal dah...and the rest is history!

    temuduga ipg-kplspm tesl
     12 april 2011...tarikh yg dinantikan majoriti pelajar SYSIS *secondary school of Iskandar Shah* ah bajet! smk iskandar shah sudah.. nama yg layak untuk temuduga kplspm telah diumumkan... dan Alhamdulillah aku layak ke temuduga bagi TESL (sk).

    nak kata teruja tak la sangat...suka jugak la sikit...biasa-biasa je... tapi research tetap aku buat.. try your best to prevent regret from haunting u rite?? do the best even u don't like something.. aku dapat temuduga hari selasa..19 april 2011..

    Insyaallah aku akan tulis entry lain untuk interviu maktab..nantikan..oh yeap.. maktab=ijazah...ada lagi yg tak tau.. cam sengal..ta pe.. aku bagi tau..

    “…barangkali kamu membenci sesuatu,padahal ia baik bagimu…dan barangkali kamu menyukai 
    sesuatu padahal ia buruk bagimu…Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui”
    (Al-Baqarah: 216)
    Masakan Myn..
    oh yeah!! seronok sungguh dapat makan myn masak maggi tomyam special... wakaka... tapi pedas yg amat...aku makan nak meleleh air mata...hingus semua keluar.. * sila jangan geli-geli-gila-geleman* 

    yang aku pelik tu..dak myn makan ok je...siap gigit dan telan cili-cili kecil comel-lote-molek uh...bapak arh...kebal punya lidah! wa salute dowh... > oi2..jgn sensitif okeh..eheh<

    cili`cili yg dipotong zaty!

    Labels: , , , , ,