Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Random Kmm! 2
    Saturday, October 8, 2011 | 0 Comments

    another entry with pictures~
    saya sangat malas nak update so...
    saya letak gambar jep...
    enjoy..

    and...xsemua gambar saya ambil sendiri....some are from my friends..credits to them!

     holaaa~met fahmy again! fahmy ni org kuala berang~ orgnya baik... ramai sangat peminat... budak2 NTP la yang paling suka dia...sebab apa? entahla... dia memg sangat hormat perempuan..tapi kadg2 nakal jugak.. suka bergurau..tak bising...

     emy dan ain farhana.....emy la org yg selalu dengan aku...aku susah hati kalau emy xdatang kelas...serius aku sayang emy sangat2 tau...kalau emy dgn fahmy dapat jadi Medical A. nanti aku la manusia yang akan nangis...sebab aku sangat menghargai mereka...

     fahmy lagi...muhamad yg mendongak...budak yg paling terer science comp kat kuliah satu modul3....yang menulis tu pak enjot@abg long kesayangan... ahmad haniffan mulyanto...ketua praktikum S31P5 yang sangatlah genius!!!! dan ashraff...ashraff dah pindah poli...

     another random pic....entah mcm mana arina aizudin yg berkacamata putih tu sesat kat situ... bising budak ni..

     sengal!

     Pacai dan Fazrul....hehehe~time joging dgn felo C3.

     adik aku..amin...bertshirt hijau! oh yeap..aku yg beli baju hijau uh..

    da most classic pic la....pacai,ibn ube,pc bisu,nizam,hakim dan azim...maaflah....ni waktu nak pergi majlis makan malam dinamika...Gala Tinta Kirana~

    pemilihan gambar adalah random...enjoy!

    Labels: , , , , ,