Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Kerinduan Melanda
    Saturday, October 15, 2011 | 0 Comments

    assalamualaikum...
    dear readers yg sangat dirindui...har har har...
    actually aku sekarang berada di rumah..at my hometown jasin..

    hari tu kan..aku turun astaka..sebab...
    sebab aku dah janji dgn naza nak tgok dia dan amar training.... dapatlah aku tgok cici main bola tampar sekali..


    aku pulang just sebab my pak busu berkahwin minggu ni...and seriously aku rindu GILER KMM. MUET is just around the corner...aku speaking 20 hb. sangat jeles dgn rumate2 aku..cici, bebe dan evadne sebab dah sudah muet speaking.. myn, zaty, deela, pacai, mak dah sudah muet jugak...

    Insyaallah aku muet satu group dengan Abg Long Ifan, Kak Reen and Fahmy...

    p/s: I miss Mr. Goblin! tetibe terasa nak dengar lagu Lucky!

    Labels: , ,