Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Habis Satu Sem.
    Sunday, November 6, 2011 | 0 Comments

    -hey peeps-


    lama dah tak mengabdikan diri di sini...atau dlm kata lain....sincere menaip di ruang ini. tak dinafikan entry yg akhir2 ni setakat tgkap muat. jgn tidak update sesekali. soul nak menulis tu hilang. bukan dipinta tetapi masa dan kehidupan yg sesak tak mengizinkan.

    arhh..habis sudah satu sem di KMM. life di matrik memg mencabar.

    xkisahla apa pandangan umum. matrik itu susah. matrik itu fast track. matrik itu umpama sekolah. matrik itu jalan maut. matrik itu....

    aku xmenafikan semua itu...haish....hanya perlu kuat-tabah-cekal. Dan kat sini memg aku dapat "Fresh angle" bak kata abang bob. betul2 fresh kau tau...

    hurmmm...actually...dlm waktu beberapa bulan ni byk yg aku belajar..ramai yg aku kenal.ramai yg aku sayang. ramai yg aku bertambah sayang. bonding dgn  pejuang2 di KMM memang sgt kuat. yeah.. aku bertuah dapat rakan yg sekepala. dapat family baru... -mak-nub-shy-shera square-uu-ina-mr goblin kesayangan-iqa-pacai- ramai lagi smpai tak tertaip dek tangan.. xlupa rakan2 yg dari dulu support aku mcm nak mati....zaty,myn,deela,fuad,bil dll.

    ape je yg aku tak buat kat KMM...semua kerja jahat....aktiviti baik dan tak semenggah semua aku redah... Kawan2 aku pun melambak je..xkisahla pdt,ex-pdt,pst,akaun...semua aku rembat...ntp,jpp,atlet kakom, prd...hahaha...

    dan aku sangat2 bersyukur dapat pensyarah2 yg friendly habisan...

    tanpa aku sedari kehidupan di luar jajahan KMM berlalu dgn sangat pantas. Kak fauziah dah nak kahwin. Abg Bob kesayangan pun xlama lagi dah nak jadi suami org.. Tahniah untuk kamu berdua.. Aku... haha...lama lagi la weh.. along da habis degree..angah da konvo. amin,hakim,nad,nani,anan da nak spm...dulu kami main masak2 dan kawin2 sama2..sekrg semua org da besar...time flies...yeah..dulu mak dan tok abah ada. I miss them. sangat! hurmm...

    itu je yg mampu aku tulis. ini je yg terikhlas boleh aku lontarkan saat ini.

    btw, untuk amar , cici dan naza...aku doakan yg terbaik untuk korg..harap2 masa KAKOM nanti dptla korg sumbgkan medal.

    Labels: ,