Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • I Hate Typical.
    Thursday, November 17, 2011 | 2 Comments

    hey..

    here i am..once again..typing.throwing.
    life tak pernah nak susah tapi tak pernah jugak nak senang. in life we have to go through many things. it can hurt you so many times. but it doesn't mean yg kau kena nangis or sedih setiap kali korg hadapi kesusahan.

    i know i have been so emotional this past few weeks. bila fikir balik aku dlm fasa bukan aku. heh... even zaty pun ckp aku dah berubah. dulu aku tak mcm ni. yeah~ i sense it somehow. bak kata ain, "jongs, everyone berubah dan kau kena terima". aku berubah. aku terima. tapi entah mimpi apa aku bangun tidur hari ni...

    aku nak jadi diri aku waktu aku baru masuk matrik. means dari segi behaviour. Muhd pernah kata yg aku ni lain macam. sebab aku ni sempoi je. xbajet ayu tapi bajet jugak. (mcm mane la agaknye tu?) sebab tu kot aku kenal ramai org kat kmm ni. sebab aku jenis tak kesah sangat. aku simple.

    tapi sekrg tak... aku dah jadi mcm kebyakan pompuan kat sini. faham2 jela kan. "perempuan" means how they act,how they think and how they express their feeling. i know i'm not falling too deep but i hate the fact that i have changed. it's not a sin aku changed. xsalah pun perubahan yg berlaku. even org kat sekeliling aku ok je...just a bit weird bila org yg bohemian boleh jadi typical.

    yeah..Bohemian sekrg mcm dah tak selari dgn aku.

    but I promised akan selarikan balik. aku rimas hidup mcm ni. pompuan sgt. aaaaaaaaaaaaa~~~ benci. sebab pompuan yg typical  lemah. aku nak jadi perempuan tapi bohemian. mcm dulu. jangan lembikla! aku benci diri aku yg lembik. cepat sangat nak emo. dah dah la tu. kau ada byk tanggungjawab. kau ada amanat yg kau pegang. kau ada janji untuk dilaksanakan. kalau asyik nak feeling je susah la.

    amal selalu pesan, "kalau nak berubah biar jujur. jgn bagi hati menang. ikut akal."

    p/s: Kau tak payah nak lembik sangat la Is!

    Labels:

    Blogger EZAD AMIR said...

    Xnak jd lembik?
    Jom mkn besi!!
    Bohemian tu ape?

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    ko mkn dulu arr haha~~~ bohemian tuh mcm kau hidup cara kau tak ikut org, xikut tempat, xikut masa.. suka hati kau..heeee~

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu