Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Muet Speaking!
    Monday, November 7, 2011 | 2 Comments

    holla peeps!

    a lil bit bout my Muet Speaking.
    hee...actually aku punye speaking 20 hb Oktober... agak lambat la kan...sebab roomate aku dah habis masa first week...myn,zaty dgn pacai pun...


    hee~aku satu group dgn Ifan, Kak Reen and Fahmy....agaknye kami memg tak boleh dipisahkan la...waktu PSPM pun kami setempat di BKS 1 yang memg sejuk tahap artic tuh..back to the title... malam sebelum muet tu Ifan ajak kitaorg practice speaking..kiranya dah bincang sape yg akan open dan conclude...

    dan opkoslah kami kan the chosen one....group pertama sesi pagi dekat library....dah duduk ikut group before enter the room...kami baris depan sekali...aku dgn kak reen boleh pulak buat drama muzikal someone like you-adele mase tunggu giliran... ifan pulak siap muntah2...fahmy plak macam sedia jer.

    Tajuk: Which job should be paid a higher salary?


    a) A football player
    b) Singer
    c) Nurse
    d) Policeman

    And aku ialah candidate B. Haish, mengapa mesti penyanyi...keluarla segala idea dan bahas aku yg entah betul entah tidak..tapi aku confident jela...xkisahla betul atau tak grammar aku...And Ifan as candidate a buat aku nervous sebab dia cakap sangat cepat masa individual test..kak reen ok je.. Fahmy pulak dapat policeman..memg best la dia bantai...masa uh dia pandg aku...sebab memg sudut pndgn dia akan mengadap aku...oi oi ape pandg2...dahla kau hensem bhai mase tuh..abis segala idea aku.. mangkuk nye kawan!

    and the next task...taklah smooth sangat tapi kira cantiklah jugak waktu kitaorg habis tu..nearly 10 minutes...dlm berapa second je lagi...ifan yg conclude..gabra sampai lupa nama aku...but it's okay la... aku harap dapat la band yg bagus...Insyaallah..Amin~

    p/s: xpayah risau sangat..hentam je mase speaking tu..janji kau bercakap!

    Labels: , , ,

    Blogger deela said...

    maaf...awak harus update blog anda....

     
    Blogger Anisah Zahorin said...

    ceh..yela..aku cube yg terbaik..hehe
    hee..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu