Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Praying The Best For Them ;)
    Tuesday, November 15, 2011 | 0 Comments

    bismillah,

    hey dear readers...
    pada mulanya kita bertemu...
    kemudian bermesra..
    menyulam kasih sayang..
    dan akhirnya perpisahan berlaku..

    dah memang lumrah alam..
    tak kisahlah berpisah kerana adat,waktu,masa dan keadaan....atau kematian..yg sudah pasti...

    and for the past few months aku jumpa dgn macam2 org... dah memg takdir aku akan dipertemukan dengan dua org rakan....rakan yg baik...mereka berdua tidak serasi dgn ku pada mulanya..but when time goes by, they became a part of my world....

    both of them sangatlah aku sayang...hurmm... Biarlah aku kenalkan mereka dengan nama
    Cik E dan Inche F.

    CIK E

    We start with her..Cik E budak second intake..dalam kuliah memg wajib duduk sebelah aku...walaupun Cik E ni famous amos diklgn pelajar kmm tapi dia sgt low profile..Cuba tanya budak High School BP...sape je yg tak kenal dia...tapi dia santai je...rajin study jugak.. dia jugak partner aku untuk kelas praktikal Chemist dan Biology.. Saya sayang anda, sila percaya... dan kalau dia buat salah mesti aku marah...aku dah macam kakak dia je...huahua... tapi kadang2 aku yg jadi budak2 sebab manja2 dengan dia selalu... dia pulak layan je aku.. macam melayan budak2 tak cukup umur...

    Cik E selalu mengalah dan ikut cakap aku...haha jahat tak aku? tapi dia still syg aku...dia still here, supporting me... walaupun aku xbyk spend time dgn dia waktu study week hari tu..dalam ingatan aku still ada dia.. how to live without her kat matrik? entahla..aku xtau nak jwb mcm mana soalan tu...konon2 lepas habis pspm hari tu nak jumpa la kejap before cuti sem...aku call dia tak angkat...pastu dia call aku cakap dah dlm bas... huuuu sedey giler...mcm la xkan jumpa lagi lepas ni...



    INCHE F

    okay..this moment we move to Inche F. Inche F ni merupakan lelaki pertama aku kenal waktu pindah praktikum dulu...sebab kitaorg satu group praktis MUET. First impression....biasa je..dan aku dgn dia jadi kawan biasa..kawan sepraktikum... aku tak tau apa masalah aku...selalu tertinggal fail aku merata-rata.. dan Inche F tak pernah lupa nak ambilkan untuk aku.. tak pernah merungut.. bila dia takde aku terasa sangat.. dah biasa ada org jagakan harta..bila dia takde..susah hati la..

    dan day by day kitaorg baiklah.... haha..kalau aku tak dtg kelas pun dia sindir2 aku... kalau ada kelas tambahan mesti aku yg kena igtkan dia... dahla satu KUMBE Kimia dan group BI.. MUET pun aku satu group dgn dia... Exam pun setempat dekat BKS 1. Masa UPS dia duduk belakang aku je... Kelas Mate dgn English split tapi kitaorg still bersama.. so memg byk masa dgn Inche F je kat KMM ni... even masa MUET speaking hari tu pun dia suruh aku kejut dia bangun.. he is a friend. a good friend of mine~



    tapikan...kebahagiaan tak selalunya berkekalan.... 21 hb ni bakal menentukan sama ada kitaorg akan stay bersama atau berpisah..aku sangat takut kehilangan mereka berdua.. kadang2 aku tak tau nak doakan agar diaorg  pergi demi masa depan diaorg or stay kat sini dgn masa depan yg masih kabur2.. entahlah..kadang2 aku memg pentingkan diri... aku tau aku SELFISH! tapi aku sayang diaorg.. so apa yg aku mampu just doakan diaorg..mintak Allah beri yg terbaik untuk mereka. Insyaallah aku akan redha...
    Betul aku akan nangis kalau diaorg tinggalkan aku... 
     aku tau life kat sini memg short je..tapi serius aku xsangka akan hilang korg secepat ni...aku harap tidak.. entahlah..berbelah bagi aku rasa... Cik E cakap jgn sedey... tapi aku dah sedey... bodoh kan? Manusia memg bodoh. Jarang bila mereka pandai.. dan aku perempuan. ye. Perempuan tu lemah...Selalu Cikgu Sabar cakap dlm kelas dan aku je yg mengiakan... memg itu realitinya kan? Sikit2 nangis..kememeh betul..tak nangis depan org tapi dlm hati laju je hujan turun...



    p/s: aku tak mahu hilang korg macam aku hilang Abg Ngah. Maaf ex-Abg Ngah dah sekrg.

    Labels: , , , ,