Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Simple Type.
    Wednesday, December 28, 2011 | 0 Comments

    life is a bed of roses, comes with a complete set of thorns...
    be wise to judge the choice u will make..
    as for me i'm happy and accepting my way of life..
    i'll be your ghost if u want and i can go away if u want..
    but to the people below...believe me that no one will never comes between us...

    for you:

    ZATY
    bear aku sayang kau...hee aku harap kebahagiaan jadi milik kau sebab dah banyak yg kau tempuh dalam hidup neh..

    MYN
    weh, aku akan selalu ada kalau kau perlukan aku....Insyaallah.

    DEELA
    hee..jom enjoy second sem bersama...jangan pulaukan "dia" sangatla...kejam kau tau tak..dia buat statement pasal kau..nanti aku cer..bhahaha...

    HANIF
    I don't think I can keep the promise...dah cuba yg terbaik tapi tetap tak dapat 4flat. U're on the right track. I believe in you...hanif boleh buat...teruskan usaha dan banggakan parents... Insyaallah you're a doctor to be.. 

    actually tak penting pun apa yg aku tulis tapi rasa nak taip jugak.....
    I'm in a good mood. xlah bahagia sangat tak sedih pun. penat hidup kat sini tapi reda je lah.... buat sedaya upaya, cuba sehabis mungkin...tak boleh nak patah balik dah..tahun depan Insyaallah aku ikut jejak langkah Abg Fadhil (sepupu) merantau....hohoho... 

    p/s: we're trying to move on but it still stuck.....conclusion...i don't care anymore. :)

    Labels: ,