Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Blackout!
    Tuesday, January 24, 2012 | 0 Comments

    hey peeps...

    malam tadi...kawasan perumahan aku blackout.... arghhh dahla keseorgan masa tu... benci betul..baru excited nak bukak buku (poyo...) tetiba gelap je...cari lilin pulak tak jumpa-jumpa. mana ntah lilin kat rumah neh..

    so..bosan kan dok dalam gelap ni...aku mesej mak...siti syahirah zailani. haaa~terharu tau mak saya teman saya waktu gelap2 neh...neh bukanlah mak betul..tapi my bestie dkt kmm yg suka org panggil dia mak...


    p/s: saya tau mak saya cun dan comel..

    boleh pulak time blackout tuh ada ambulans datang...sebab ada sorg jiran aku neh sesak nafas kot sebab takde cahaya..sibuk org nak bagi cpr la mende... last2 ambulans gak yg dihrpkan... dah selamat dah jiran aku kena hantar ke hospital lepas tu...

    p/s:
     nak harapkan org tu mesej..haish..setakat tanya "asal?" pastu hilang....xpe la positif je la...xde kredit kot.. xpun study..ups dgn pspm dah dekat..yela..kwn anda ni faham.. (werkss~)

    Labels: , , ,