Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Last Day Tahun 2011
    Monday, January 2, 2012 | 0 Comments

    heyya peeps..

    hari ni dah masuk hari kedua tahun 2012...
    malang sebab baru hari ni dapat menaip...

    well...life aku biasa je..hectic as usual...lots of ragam happen.... semakin busy... i'm the head of many projects.. nak spend time dgn kawan2 memg susah tapi I try my hardest to see them..talk to them..

    okey...hari terakhir 2011...
    what did I do actually?

    we were having an education fair at our kolej matrikulasi melaka...semua org busy nak merayap dkt situ tgok universiti2 temptn buat pameran.. and  me....tak kesah lansung..banyak lagi benda lain nak buat... plan hari ni nak outing dua teksi dgn budak2 praktikum yg tersayang..

    okeyh...ahli2 yang terlibat ialah Muhammad, Azim, Izzat,  Fahmy, Aku, Zura, Norra dan Naza... janji pukul 12.30 tengahari gerak..tapi tunggu Fahmy tak sampai2... rupanya dia tunggu kat dewan... scan la dekat pak guard nak keluar.. Tiba-tiba Azim kena block..sebab entah..pak guard tu sengal....

    kitaorg pun gerak lepas tu....okelah jugak kan selamat sampai... dah beli barang2 lepas tu plan nak makan la konon tapi tak jadi sebab takde tmpt best...



    video ntah ape ntah..blakg fahmy dgn izat je nampak...

    balik makan kat cafe layan cite hindustan....Norra la touching giler...hahhaha..... tunggu diaorg makan...pastu borak2....memg berbaloi jugak la spend time dgn mereka ... kenangan weh kenangan..dah la life kat sini short gile....


    dah sudah lepak2 kami pun balik blok masing2... budak laki dah takde kerja la kan lepas tu..tapi kami perempuan ada projek untuk dibuat... Yuyu, Shy dgn Njot pergi jual fruit tart dari bilik ke bilik.. memg penat betul...hahaha...tapi keuntungan yg dapat tu memg banyak la kan...

    semua ni pun semata-mata untuk bebudak praktikum jugak....and that's it...

    lepas maghrib makan ramai-ramai....muka letih je masing-masing..org lain sambut new year..kami...rehat je malam tu...

    p/s: I'm happy. hee. sebab dia ada. itu je.

    Labels: , , ,