Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • happy 19th.
    Sunday, February 12, 2012 | 0 Comments

    bismillah..

    salam satu malaysia.

    it was an awesome day of my life. on the fourth of feb 2012... my dearest classmates celebrated my birthday in a bus. we were having a trip to cameron highland and i-city shah alam.. bila jam tepat pukul 12 semua org start nyanyi... happy birthday to me =] hee~

    segan. suka. seronok.

    thanks to naza yg plan benda neh... sangat-sangat suka. lepas tu yang lain bagi ucapan. I got text from myn, fahmy, muhammad, zura and others.... hehe even though satu bas.... zaty pun..my parents...and member2 lain jugak... thanks a lot!

    dalam pukul 6 lebih we finally arrived at cameron..specifically kat brinchang... semua org pergi kat surau and terus solat dan gosok gigi... hoho... kami semua tak mandi pagi ni... dasyat kan? sejuk kot..sape kata cameron xsejuk lagi? tipu kot... hiii~


    bergambar depan bas mrsm tumpat kelantan...bajet budak mrsm


    sejuk.angin sangat kuat masa ni..


    muka-muka org tak mandi..huahua..

    pukul 9 bertolak ke rose valley..hee..kat sini seronok sangat... walaupun ada yg xbest tapi keseluruhannya puas hati... pagi tu aku sarapan makanan tradisional... sebab nasuuha belikan ubi kayu dan fahmy belikan keledek rebus..pastu aku beli aiskrim strawberry... output=perut tak sedap. dan finally cikgu azman bagi aku 9 kuntum bunga ros as birthday present. 9 kuntum kaw...hambek.. har har har. bole buat mandi.

    lepas tu round banyak tempat lah....bee farm, strawberry farm... and kat mane ek fahmy jumpa parents dia sebab ada family day kot.. seronok la dier jumpa family kat sana... sepanjang pagi tu memg aku dimanja oleh ahli rombongan.. apa yg aku nak semua org bagi... hehe terutamanya shera square dgn dak mak... hehe..

    after that check in kat golden wing..aku bagi 2.5 star je la... setakat bole tidur dgn selesa... petang go to tanah rata.. walaupun ada krisis sikit mira dgn izzat akhirnya dpt jugak solve the problem... dekat tanah rata ni just nak ambil gambar je... and jalan2 cuci mata dan cucuk duit.




    malam tu kami round pasar malam pulak..memg gile argh jalan dengan izzat.. kejap ada kejap hilang.. haish sumpah kena fikir bnyk kali nak ikut dia lain kali.... tapi keseluruhan memg best la jalan kat pasar mlm walaupun manusia pack mcm dlm tin sardin.. sempat naza snap gambar kitaorg..hehe~


    lepas tu balik bilik lepak dan makan... dan tidur.. actually this is just a piece of the whole story of the day. banyak lagi benda yg jadi masa 4 februari tu... yang pasti aku akan ingat sampai bila2. thats all.

    till then. pen off. (ceh,bajet gaye hanif cakap.)

    entry akan dtg.post gambar lagi..hee~

    Labels: , , , , ,